Presa internationala o ridica in slavi pe Simona Halep: "A fost ca un ciclon"

Presa internationala o ridica in slavi pe Simona Halep:

Dupa ce a pierdut la Roland Garros in 2014 si 2017 in fata Mariei Sarapova si Jelena Ostapenko, Halep incearca sa castige un prim titlu de Grand Sam in fata lui Madison Keys sau Sloane Stephens", a notat L Equipe.

acum 14 luni (8 Jun 2018)

Insa, sustinuta de un numar mare de compatrioti, ea nu s-a lasat destabilizata de miza. Spaniola, care nu a pierdut niciun set de la inceputul turneului, a fost depasita inca din primele momente ale semifinalei, a facut greseli incredibile si a castigat doar un singur ghem in primul set. Spaniola a fost mai agresiva in setul doi, dar Halep a fost solida si puternica, reusind sa accelereze in momentele cheie, mai ales la 4-4. Dupa ce a pierdut la Roland Garros in 2014 si 2017 in fata Mariei Sarapova si Jelena Ostapenko, Halep incearca sa castige un prim titlu de Grand Sam in fata lui Madison Keys sau Sloane Stephens", a notat L Equipe.

"Garbine a ratat visul de a juca in finala de la Roland Garros", a notat Marca, subliniind ca Halep a fost un "ciclon" in primul set..

Pentru cotidianul As, Halep va pleca de la Paris asa cum a si ajuns, ca numar 1 mondial. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro