Presa internationala anunta numele antrenorului favorit sa preia Barcelona

Presa internationala anunta numele antrenorului favorit sa preia Barcelona

Olandezul Giovanni van Bronckhorst, in prezent antrenor la Feyenoord, indeplineste doua conditii esentiale: este fost jucator al Barcelonei si este unul dintre tehnicienii tineri, din noul val, ce pare a avea un viitor stralucit in fata, precizeaza sursa amintita.

acum 65 luni (18 Apr 2017)

Olandezul Giovanni van Bronckhorst, in prezent antrenor la Feyenoord, indeplineste doua conditii esentiale: este fost jucator al Barcelonei si este unul dintre tehnicienii tineri, din noul val, ce pare a avea un viitor stralucit in fata, precizeaza sursa amintita. Conducatroii clubului catalan, in frunte cu presedintele Josep Maria Bartomeu, vor forma o comisie care va analiza fiecare optiune si va alege cea mai buna varianta.

Giovanni van Bronckhorst, ajuns acum la 42 de ani, a jucat la Barcelona in perioada 2003-2007. S-a retras din activitate in 2010, la Feyenoord. Van Bronckhorst si-a inceput cariera de antrenor ca secund la nationala Olandei U21, a ocupat aceeasi functie la Feyenoord, iar din 2015 a devenit principal la clubul olandez. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro