Presa: Autopsia cantaretului Prince ofera noi indicii despre moartea sa

Autopsia menită să descopere cauza morții cantărețului Prince ar indica faptul că artistul luase un analgezic puternic, Percocet, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de cotidianul Minneapolis Star Tribune şi postul KSTP-TV, informează News.ro. Cantăreţul american Prince, decedat la 57 de ani in apropiere de Minneapolis, a fost găsit in stare de inconştienţă intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in reşedinţa sa, informează AFP.

acum 47 luni (6 May 2016)

Autopsia menită să descopere cauza morții cantărețului Prince ar indica faptul că artistul luase un analgezic puternic, Percocet, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de cotidianul Minneapolis Star Tribune şi postul KSTP-TV, informează News.ro.

Anterior, presa relata că reprezentanții lui Prince au contactat un renumit specialist in tratarea dependenţei de alcool, droguri sau medicamente, Howard Kornfeld, cu o zi inainte ca artistul să moară. Pentru că Prince a fost de negăsit, asistenţii săi au pornit in căutarea sa alături de Andrew Kornfeld şi l-au descoperit in cele din urmă lipsit de viaţă intr-un lift.

Citește și: Averea lui Prince, revendicată de șapte persoaneMauzy a mai declarat că Howard Kornfeld ii aranjase lui Prince o intalnire la biroul unui medic Minneapolis joi dimineaţa, inainte de sosirea fiului său, Andrew, insă artistul nu s-a prezentat.

Potrivit canalului de ştiri CNN, anchetatorii au descoperit in corpul lui Prince medicamente opiacee. Aceste calmante (care conţin opiu) sunt responsabile pentru un val de supradoze apărut in SUA de mai mulţi ani. In 2014, 14.000 de oameni au murit din cauza supradozei cu aceste medicamente, potrivit datelor oferite de Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC).

Motivele pentru care Prince a inceput să ia analgezice nu au fost incă stabilite, insă fac subiectul multor zvonuri, cum ar fi cel că artistul suferea de o boală indelungată, care l-ar fi impins să ia analgezice puternice.

Cantăreţul american Prince, decedat la 57 de ani in apropiere de Minneapolis, a fost găsit in stare de inconştienţă intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in reşedinţa sa, informează AFP.

Citește și: Noi detalii despre moartea lui Prince: Ce medicamente avea artistul asupra sa

Prince s-a făcut remarcat in Minneapolis (statul Minnesota), la sfarşitul anilor 1970, abordand un stil orig... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro