Presa americana: Trump s-a intalnit cu ambasadorul rus la Washington in perioada campaniei prezidentiale

Trump si Kisliak s-au intalnit pe 27 aprilie 2016, la o receptie desfasurata la Hotelul Mayflower, in Washington D.C. Directorul FBI, James Comey, si directorul Agentiei de Securitate Nationala, amiralul Mike Rogers, se afla printre cei chemati la prima sesiune de audieri, potrivit presedintelui acestui comitet, Devin Nunes.

acum 50 luni (8 Mar 2017)

Trump si Kisliak s-au intalnit pe 27 aprilie 2016, la o receptie desfasurata la Hotelul Mayflower, in Washington D.C.

Aceasta dezvaluire vine in contextul in care membri ai administratiei Trump si insusi presedintele american sunt suspectati de legaturi cu oficiali rusi.

Oficiali de la Casa Alba au recunoscut in cele din urma aceasta intrevedere, calificand-o drept scurta si lipsita de substanta.

Michael Flynn a fost nevoit sa demisioneze acum o luna din postul de consilier pentru securitate nationala ca urmare a descoperirii contactelor sale cu Serghei Kisliak, in timp ce procurorul general Jeff Sessions se afla sub presiune exact din aceleasi motive.

Kremlinul este suspectat de amestec in alegerile prezidentiale din Statele Unite, desfasurate pe 8 noiembrie anul trecut, in scopul subminarii candidatei democrate Hillary Clinton si propulsarii republicanului Donald Trump.

Comitetul pentru Serviciile de Informatii al Camerei Reprezentantilor si-a propus sa faca lumina asupra eventualului amestec al Rusiei in alegerile din Statele Unite.

Directorul FBI, James Comey, si directorul Agentiei de Securitate Nationala, amiralul Mike Rogers, se afla printre cei chemati la prima sesiune de audieri, potrivit presedintelui acestui comitet, Devin Nunes.

Printre cei invitati la audieri se mai numara fostul director al informatiilor nationale, James Clapper, fostul director al CIA, John Brennan, si fostul procuror general interimar, Sally Yates. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro