Preoteasa care ar fi intretinut relatii sexuale cu un elev, plasata in arest la domiciliu. Tanarul s-a sinucis

Preoteasa care ar fi intretinut relatii sexuale cu un elev, plasata in arest la domiciliu. Tanarul s-a sinucis

Magistratii Tribunalului Neamt au admis, vineri, contestatia depusa de femeie la masura arestarii preventive si au dispus plasarea acesteia in arest la domiciliu. Potrivit anchetatorilor, profesoara, care preda limba romana la Seminarul Teologic din Piatra Neamt, este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa XI-a, timp de aproape jumatate de an.

acum 35 luni (18 Feb 2017)

Magistratii Tribunalului Neamt au admis, vineri, contestatia depusa de femeie la masura arestarii preventive si au dispus plasarea acesteia in arest la domiciliu.

"Admite contestatia formulata de inculpata Marc Crinela impotriva incheierii nr. 9 din data de 15.02.2017 pronuntata de Judecatoria Piatra Neamt. 218 si urmatoarele Cod procedura penala, dispune inlocuirea masurii arestarii preventive a inculpatei Marc Crinela, cercetata pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor, prevazuta de art. b Cod penal, cu masura preventiva a arestului la domiciliu, pentru o durata de 30 de zile, de la 17.02.2017 pana la 18.03.2017", se arata in solutia instantei.

Femeia a fost retinuta marti, pentru act sexual cu un minor, iar miercuri magistratii Judecatoriei Piatra-Neamt au admis propunerea de arestare preventiva.

Potrivit anchetatorilor, profesoara, care preda limba romana la Seminarul Teologic din Piatra Neamt, este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa XI-a, timp de aproape jumatate de an.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Neamt, Elena Bulgarea, declara ca cercetarile in cazul profesoarei au fost declansate in urma anchetei facute dupa sinuciderea elevului.

CITITI SI:

Preoteasa arestata fiindca ar fi intretinut relatii sexuale cu un elev care s-a sinucis. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro