Premonitia presedintelui Federatiei Ruse de Tenis: "S-ar putea ca Maria Sarapova sa nu mai joace niciodata"

Premonitia presedintelui Federatiei Ruse de Tenis:

Maria Sarapova a cucerit doua titluri la Roland Garros si s-a impus o data la Australian Open, Wimbledon si US Open, inregistrand 597 de victorii si 144 de infrangeri si a strans 35 de titluri in circuitul WTA.

acum 82 luni (19 May 2016)

Depistata cu Meldonium, in luna ianuarie, la un control anti-doping, Maria Sarapova va afla pentru cat timp va fi pedepsita.

Presedintele forului rus a marturisit, pentru agentia de stiri R-Sport, ca viitorul Sarapovei in tenis este "incert" si ca in acest moment "se afla intr-o situatie dificila".

Rusoaica a fost suspendata provizoriu pe 12 martie, dupa ce a fost depistata pozitiv, in ianuarie, cu substanta Meldonium (interzisa de Agentia Mondiala Antidoping). In urmatoarea perioada, Maria Sarapova se va prezenta in fata unei comisii de specialitate, din Londra, pentru a i se stabili pedeapsa. Ar putea primi o suspendare maxima, de 4 ani, dar tot mai multe voci sustin faptul ca "Masha" va sta pe bara cel mult un an.

Maria Sarapova a cucerit doua titluri la Roland Garros si s-a impus o data la Australian Open, Wimbledon si US Open, inregistrand 597 de victorii si 144 de infrangeri si a strans 35 de titluri in circuitul WTA. Citeste si:

+RASISM la turneul de la Charleston! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro