Premiile Sindicatul producatorilor americani: "La La Land", desemnat "cel mai bun film al anului"

Premiile Sindicatul producatorilor americani:

Castigatorul desemnat a fost "La La Land", regizat de Damien Chazelle si produs de Fred Berger, Jordan Horowitz si Marc Platt. Documentarul "O.J.: Made in America", regizat de Ezra Edelman si produs de Ezra Edelman si Caroline Waterlow, a fost, de asemenea, premiat, in timp ce filmul de animatie "Zootopia", produs de Clark Spencer, s-a impus la categoria sa.

acum 46 luni (29 Jan 2017)

Castigatorul desemnat a fost "La La Land", regizat de Damien Chazelle si produs de Fred Berger, Jordan Horowitz si Marc Platt.

Sezonul 1 din "Stranger Things", produs de Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy, Dan Cohen si Iain Paterson, a fost castigatorul premiului "Norman Felton", pentru productie de televiziune - drama.

Trofeul "Danny Thomas" pentru productie de televiziune - comedie a revenit primului sezon al serialului "Atlanta", produs de Donald Glover, Dianne McGunigle, Paul Simms, Hiro Murai si Alex Orr.

Documentarul "O.J.: Made in America", regizat de Ezra Edelman si produs de Ezra Edelman si Caroline Waterlow, a fost, de asemenea, premiat, in timp ce filmul de animatie "Zootopia", produs de Clark Spencer, s-a impus la categoria sa.

La categoria emisiuni sportive, premiul a fost impartit de "Real Sports with Bryant Gumbel" (sezonul 22) si "VICE World of Sports" (sezonul 1). Sezonul 46 al "Sesame street" a primit premiul pentru cel mai bun program de televiziune pentru copii, iar in ceea ce priveste emisiunile live de entertainment, "Last Week Tonight with John Oliver" a fost desemnata castigatoare.

Echipa concursului "The Voice" a fost recompensata cu premiul pentru cea mai buna productie a unei competitii de televiziune, in timp ce sezonul 1 al "Making a Murderer" a primit premiul pentru productie de televiziune non-fictiune.

La categoria filme si mini-seriale de televiziune, "The People v.

Cel mai bun film al anului desemnat de PGA a reprezentat, in ultimii ani, un indicator pentru castigatorul Oscarului la aceeasi categorie. PGA utilizeaza un sistem de votare similar celui folosit de Academia de film americana (Academy of Motion Pictures Arts and Sciences - AMPAS), institutia care decerneaza premiile Oscar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro