Premiile Oscar 2016. Tinutele care au atras toate privirile si cele care au starnit rasul

> O tema cam mare (importanta) pentru un discurs atat de mic, poate va ganditi, insa eu am considerat dintotdeauna ca problemele majore se rezolva cu actiuni mici, dar facute in mod responsabil, etic si, mai ales cu perseverenta de fiecare dintre noi. Charlotte Rampling, o alta actrita care a optat pentru Armani Prive, cu o rochie nu atat de glam sau extravaganta, insa seara trecuta a fost cu siguranta cea mai eleganta doamna de 70 de ani (!) de pe mapamond.

acum 91 luni (29 Feb 2016)

>

O tema cam mare (importanta) pentru un discurs atat de mic, poate va ganditi, insa eu am considerat dintotdeauna ca problemele majore se rezolva cu actiuni mici, dar facute in mod responsabil, etic si, mai ales cu perseverenta de fiecare dintre noi. Leonardo di Caprio a vorbit, in esenta, despre actiunile mici cu efecte decisive, si despre obiectivele majore care se pot atinge si prin aspecte secundare. Se pare ca tot ceea ce ai nevoie este o croiala potrivita, un model inedit si o culoare flatanta.

Acest lucru nu inseamna ca a purta o rochie cu aplicatii din cristale Swarovski este o alegere gresita. Nu atunci cand silueta este la fel de supla si armonioasa ca actritei britanice Naomi Watts.

O blonda si o rochie rosie egal un cliseu stilistic?

Desi nu apreciez in mod deosebit rochia Armani Prive purtata de Cate Blanchett, nu pot decat sa fiu cucerita de cat de bine arata actrita purtand-o, ceea ce conteaza cel mai mult, in definitiv. Nuantele delicate sunt intotdeauna cele mai bune alegeri pentru femeile cu o piele atat de deschisa la culoare.

Saoirse Ronan arata mai matura pentru doar 21 de ani pe care ii are, culoarea rochiei este putin prea aspra pentru ea.

Charlotte Rampling, o alta actrita care a optat pentru Armani Prive, cu o rochie nu atat de glam sau extravaganta, insa seara trecuta a fost cu siguranta cea mai eleganta doamna de 70 de ani (!) de pe mapamond.

Pentru Brie Larson probabil nu mai conteaza altceva decat ca, la doar 26 de ani a castigat premiul Oscar pentru rolul din Room. Rochia ei nu ar fi castigat un asemenea premiu, din cauza modelului banal si usor prea ornamentat, insa actrita a reusit sa o poarte intr-un mod natural si delicat.

De la oricare dintre cele de mai sus ar fi putut sa se inspire, macar cu un detaliu, Lady Gaga, Alicia Vikander, Kate Winslet, Kerry Washington, Olivia Wilde sau Whoopi Goldberg, ale caror tinute au fost absolut neinspirate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro