Premiile Darwin pentru prostie extrema: 90% din "castigatori" sunt barbati

Premiile Darwin pentru prostie extrema: 90% din

Inelul cu bucluc In topul clasamentului din 2014 publicat pe site-ul darwinawards.com se afla un barbat din Londra care a ajuns la spital pentru ca nu-si mai putea scoate un inel pentru cresterea placerii. Selfie cu elefantul Doi barbati aflati in Kenya s-au incumetat sa faca poze selfie cu un elefant salbatic si au platit cu viata pentru curajul lor.

acum 102 luni (12 Dec 2014)

Barbatii sunt cei mai numerosi candidati la premiile Darwin, acordate anual oamenilor care se pun in situatii amuzante cu final tragic, potrivit unei statistici publicate in "British Medical Journal". Dintre cele 318 persoane nominalizate incepand cu 1994, anul in care au fost acordate primele premii Darwin, 282 au fost barbati si numai 36 femei, scrie publicatia britanica "Daily Mail".

Printre nominalizarile demne de mentionat s-a aflat un terorist care a deschis scrisoarea cu bomba trimisa chiar de el unei alte persoane. Serviciul postal ii returnase scrisoarea pentru ca nu avea suficiente timbre, iar barbatul se pare ca a uitat de bomba si a deschis-o fara sa anticipeze finalul tragic. Topul prostiei pe 2013 a fost castigat tot de un barbat, un american din California care a incercat sa jefuiasca un magazin.

Inelul cu bucluc

In topul clasamentului din 2014 publicat pe site-ul darwinawards.com se afla un barbat din Londra care a ajuns la spital pentru ca nu-si mai putea scoate un inel pentru cresterea placerii.

Nu era pentru prima data cand medicii se confruntau cu un asemenea caz, dar acestia au fost surprinsi sa constate ca inelul era din titan si nu putea fi taiat. Barbatul a stat trei zile cu inelul pentru ca i-a fost rusine sa meraga la spital, iar organele genitale erau grav afectate si medicii nu au mai avut alta solutie decat sa-l castreze.

Demonstratie de curaj

Pe locul al doilea in clasamentul prostiei extreme an au ajuns in acest an doi barbati din Rotterdam, aparent in stare de ebrietate, au vrut sa-si dea reciproc o lectie de curaj. Unul dintre ei s-a intins intre sinele de tren incercand sa demonstreze ca acesta va trece peste el fara probleme, iar cel de-al doilea si-a asezat capul aproape de sine, cu corpul in exterior.

Senzatii tari la inaltime

Locul al treilea in to... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro