Premiile BAFTA 2017. Emma Stone si Casey Affleck, cei mai buni actori in rol principal. "La La Land", cel mai bun film al anului

FOTO + VIDEO Cel mai recent film al regizorului Damien Chazelle - care in 2015 a primit două nominalizări la Oscar pentru "Whiplash" -, "La La Land" aduce atmosfera perioadei de aur a Hollywoodului in Los Angeles-ul secolului XXI. Lista completă a nominalizărilor la cea de-a 89-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film Musicalul "La La Land" a fost nominalizat, marți, la 14 categorii, in cadrul celei de-a 89-a ediție a premiilor Oscar, ceea ce reprezintă un număr record de nominalizări.

acum 42 luni (13 Feb 2017)

Comedia muzicală romantică "La La Land"regizată de Damien Chazelle a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Academiei britanice de film, relatează AFP. Filmul cu Emma Stone și Ryan Gosling s-a impus la această categorie in fața producțiilor "Arrival", "I, Daniel Blake", "Manchester by the Sea" și "Moonlight".

Citiți și: Cronică de film "La La Land": Să visezi nu este suficient | FOTO + VIDEO

Cel mai recent film al regizorului Damien Chazelle - care in 2015 a primit două nominalizări la Oscar pentru "Whiplash" -, "La La Land" aduce atmosfera perioadei de aur a Hollywoodului in Los Angeles-ul secolului XXI.

Actrița americană Emma Stone a primit premiul BAFTA pentru cea mai bună actriță, pentru rolul din comedia muzicală romantică "La La Land", regizat de Damien Chazelle.

Regizorul american Damien Chazelle a primit premiul BAFTA pentru cel mai bun regizor pentru filmul "La La Land". Chazelle, in varstă de 32 de ani, care a caștigat și un Glob de Aur la aceeași categorie, s-a impus in fața lui Denis Villeneuve ("Arrival"), Ken Loach ("I, Daniel Blake"), Kenneth Lonergan ("Manchester by the Sea") și Tom Ford ("Nocturnal Animals"). El s-a impus la această categorie a premiilor Academiei britanice de film in fața lui Andrew Garfield ("Hacksaw Ridge"), Jake Gyllenhaal ("Nocturnal Animals"), Ryan Gosling ("La La Land") și Viggo Mortensen ("Captain Fantastic").

Viola Davis ("Fences") a fost in competiție pentru premiul BAFTA la această categorie cu Hayley Squires ("I, Daniel Blake"), Michelle Williams ("Manchester by the Sea"), Naomie Harris ("Moonlight") și Nicole Kidman ("Lion").

Filmul "I, Daniel Blake", regizat de Ken Loach, a caștigat premiul BAFTA pentru cel mai bun film britanic.

Pe aceeași temă:

"La La Land", număr record de nominalizări la premiile Oscar 2017. Lista completă a nominalizărilor la cea de-a 89-a ediție a premiilor Acad... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro