Premierul Victor Ponta s-ar afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Premierul Victor Ponta s-ar afla in croaziera in Caraibe, pe vasul Oasis of the Seas

Pe puntea vasului Oasis of the Seas clientii se pot bucura de un circuit de golf, o promenada cu magazine si restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, sapte parcuri tematice pentru copii, doua simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar si mai multe sali de spectacol.Oasis of the Seas este una dintre cele mai mari ambarcatiuni de craziera, fiind considerata, printre altele, un oras plutitor.

acum 94 luni (6 Aug 2015)

Alaturi de prim ministru s-au imbarcat sotia acestuia, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, si cei doi copii ai acestora.

Un oficial al companiei a precizat ca "pretul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis saptamana aceasta este de aproximativ 5.933 de dolari (doua persoane), incluzand taxele". "Din pacate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care ii imbarcam pe vasele noastre, avand in vedere acordurile de confidentialitate pe care le avem cu companiile de croaziera", a mai afirmat reprezentantul companiei, citat de EurActiv. Pe puntea vasului Oasis of the Seas clientii se pot bucura de un circuit de golf, o promenada cu magazine si restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, sapte parcuri tematice pentru copii, doua simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar si mai multe sali de spectacol.Oasis of the Seas este una dintre cele mai mari ambarcatiuni de craziera, fiind considerata, printre altele, un oras plutitor. Oasis of the Seas, furnizata companiei Royal Caribbean International in octombrie 2009, a fost la acea vreme cel mai mare vas de croaziera din lume, avand lungimea de 361,6 metri si o capacitate de 6.295 de locuri pentru pasageri. Desi nu a precizat destinatia, premierul a fost surprins, imediat dupa plecarea in vacanta, pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alaturi de fiul sau, potrivit unei imagini postate pe reteaua de socializare Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro