Premierul Tudose a anuntat ca merge la parada de 1 Decembrie si va sta in tribuna. Ce a spus despre Dragnea

Premierul Tudose a anuntat ca merge la parada de 1 Decembrie si va sta in tribuna. Ce a spus despre Dragnea

In 2016, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu au fost invitati de presedintele Klaus Iohannis nici la parada militara de 1 Decembrie, nici la receptia de la Cotroceni, din cauza problemelor in Justitie pe care le au cei trei.

acum 62 luni (30 Nov 2017)

"La 11 ma duc la parada. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, au anuntat in urma cu cateva zile ca nu vor onora invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a participa la parada militara de la Arcul de Triumf.

Ulterior, au aparut informatii ca cei doi vor fi prezenti la parada, dar vor urmari evenimentele din public, asa cum s-a intamplat si anul trecut. Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus ca "presedintele partidului si mare parte din conducerea partidului vor participa la parada aici, la Bucuresti, inclusiv Liviu Dragnea". In 2016, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu au fost invitati de presedintele Klaus Iohannis nici la parada militara de 1 Decembrie, nici la receptia de la Cotroceni, din cauza problemelor in Justitie pe care le au cei trei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro