Premierul Sorin Grindeanu: Salarizarea personalului nedidactic din invatamant va fi pusa in acord cu maririle din Educatie

Și ne referim la aproximativ 53 de mii de persoane, astfel incat măririle pe care le-am făcut in sistemul de invățămant să se aplice și personalului nedidactic din acest domeniu de activitate ca lucrurile să fie cat să fie cat se poate de echitabile pentru toată lumea", a declarat Sorin Grindeanu, in deschiderea ședinței de Executiv.

acum 45 luni (23 Feb 2017)

UPDATE 11.30: Premierul Sorin Grindeanu a declarat că salarizarea personalului nedidactic din invățămant va fi pusă in acord cu măririle acordate in Educație printr-o ordonanță care va fi aprobată joi de Guvern. Și ne referim la aproximativ 53 de mii de persoane, astfel incat măririle pe care le-am făcut in sistemul de invățămant să se aplice și personalului nedidactic din acest domeniu de activitate ca lucrurile să fie cat să fie cat se poate de echitabile pentru toată lumea", a declarat Sorin Grindeanu, in deschiderea ședinței de Executiv.

La Palatul Victoria va avea loc, joi, o şedinţă de Guvern, fiind anunţate şi proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agendă, insă, de pe listă lipseşte ordonanţa privind salarizarea personalului nedidactic.

Pe agenda zilei, Cabinetul va avea in vedere proiectul de lege privind ratificarea Acordului de imprumut dintre Romania şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Bucureşti, la 20 decembrie 2016.

De asemenea, vor fi dezbătute şi proiectele de hotărare pentru aprobarea plafoanelor alocate ajutoarelor naţionale tranzitorii şi schemelor de sprijin cuplat, in sectorul zootehnic, precum şi pentru stabilirea cuantumului acestora, pentru anul de plată 2016, precum şi două memorandumului, unul privind reiterarea candidaturii Romaniei pentru găzduirea la Bucureşti a unui birou extern al Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (OMPI), una dintre agenţiile specializate ale Organizaţiei Naţiunilor Unite. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro