Premierul Ponta isi pune minciunile in gura ministrilor sai

Premierul Ponta isi pune minciunile in gura ministrilor sai

Pe langa jumatatile de adevar si minciunile prin omisiune, premierul Victor Ponta a gasit o noua modalitate de a se disculpa pentru neadevarurile rostite in spatiul public: isi pune minciunile in gura ministrilor din propriul Cabinet. Asftel, premierul, pe langa faptul ca nu are curajul sa-si asume minciunile, mai trimite si sageti catre ministrul Finantelor, cunoscut pentru faptul ca frecventeaza cluburile de noapte din Bucuresti si, pe timp de vara, de la Mamaia.

acum 97 luni (23 Aug 2015)

Pe langa jumatatile de adevar si minciunile prin omisiune, premierul Victor Ponta a gasit o noua modalitate de a se disculpa pentru neadevarurile rostite in spatiul public: isi pune minciunile in gura ministrilor din propriul Cabinet. Aflat la Constanta, la o intalnire cu Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, premierul Victor Ponta a fost intrebat: "Va mentineti declaratia pe care ati facut-o saptamana trecuta, ca unde ati fost dumneavoastra e un pic mai ieftin decat aici, la Mamaia?".

Iar Ponta a raspuns: "Doamna, asa m-a informat ministrul de Finante, ca el vine mai des la Mamaia". Ponta declarase, pe 10 august, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta din Caraibe, ca "unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia". Potrivit surselor EurActiv.ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament este de aproximativ 5.933 de dolari pentru doua persoane. Asftel, premierul, pe langa faptul ca nu are curajul sa-si asume minciunile, mai trimite si sageti catre ministrul Finantelor, cunoscut pentru faptul ca frecventeaza cluburile de noapte din Bucuresti si, pe timp de vara, de la Mamaia. La fel s-a intamplat si in urma cu doua luni, cand Ponta a preferat sa se opereze la genunchi intr-un spital din Istanbul, nu de la Bucuresti. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea in spital si nici un tratament special pe care, inevitabil, l-as fi avut in tara. Banuiesc ca pentru mine se blocau doua etaje la Spitalul Militar, or, nu am vrut sa se intample acest lucru", spunea Ponta. Premierul a mintit si atunci, pentru ca sotia ambasadorului Olandei, Cristina van Bonzel, a beneficiat de o rezerva, cum se intampla in cazul tuturor demnitarilor care ajung in spital, fara a fi vorba de inchiderea unui intreg etaj. O sa ma intrebati de 10 ori, sunt chestiuni care tin de confidentialitatea unui tratament si pacient. Eugen Teodorovici si Nicolae Banicioiu, pe langa fapt... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro