Premierul Ponta a semnat un document prin care Guvernul sustine inscrierea echipei Forza Rossa in Formula 1

Premierul Ponta a semnat un document prin care Guvernul sustine inscrierea echipei Forza Rossa in Formula 1

In decembrie 2013, Federatia Internationala de Automobilism si-a manifestat intentia de a primi in circuit o noua echipa de Formula 1, iar in aprilie 2014, oficialii FIA anuntau ca o candidatura "de inalt standard" a fost primita de forul international, aceasta echipa fiind Forza Rossa, detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii).

acum 95 luni (11 Mar 2015)

Premierul Victor Ponta este pasionat de automobilism si a fost copilot in Campionatul National de Raliuri. Britanicii spun ca Forza Rossa a fost admisa

"In legatura cu posibilitatea participarii in Campionatul Mondial de Formula 1 a unei echipe detinute de o companie cu actionari romani si capital romanesc, sprijinita in calitate de sponsori de firme romanesti de prim rang, Guvernul Romaniei isi exprima deplina sustinere a unui asemenea proiect, cu efecte benefice in privinta notorietatii Romaniei (...)

Afirmarea la nivel mondial a capacitatii si notorietatii companiilor romanesti reprezinta un obiectiv strategic al Guvernului Romaniei si un element central al politicii statului roman. De aceea, initiativa accederii unei echipe din Romania in Formula 1 este si va fi sprijinita de autoritatile din Romania", se arata in scrisoarea, semnata de premierul Victor Ponta, din partea Guvernului Romaniei cuprinsa in dosarul depus de Forza Rossa la Federatia Internationala de Automobilism, conform prosport.ro.

In decembrie 2013, Federatia Internationala de Automobilism si-a manifestat intentia de a primi in circuit o noua echipa de Formula 1, iar in aprilie 2014, oficialii FIA anuntau ca o candidatura "de inalt standard" a fost primita de forul international, aceasta echipa fiind Forza Rossa, detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii). "Daca primim rapid un raspuns pozitiv, ne inscriem"

Totusi, o ultima conditie ca Forza Rossa sa fie primita in cadrul Campionatului Mondial de Formula 1 era achitarea unei garantii de 20 de milioane de dolari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro