Premierul Fat-Frumos din PSD, o diversiune marca Liviu Dragnea

Premierul Fat-Frumos din PSD, o diversiune marca Liviu Dragnea

PSD a facut din numele de premier o ghicitoare, oferind indicii de la cum arata la ce functie a detinut in fostele guvernari Ponta, strategie folosita de PSD pentru a induce in eroare opinia publica. Orice program de guvernare poate fi pus in practica de un prim ministru bun, pregatit si care a lucrat la el si care l-a inteles si de o echipa guvernamentala fomata din oameni care, la fel, au lucrat la acest program", a spus Dragnea. Cealalta conditie, a prezentei in guvernarile Ponta, ramane, la fel de vasta, avand in vedere ca sunt zeci de ministri care s-au perindat prin cele patru guvernari Ponta, iar Dragnea a spus ca toti au avut un aport mai mic sau mai mare la programul de guvernare al PSD.

acum 44 luni (14 Nov 2016)

PSD a facut din numele de premier o ghicitoare, oferind indicii de la cum arata la ce functie a detinut in fostele guvernari Ponta, strategie folosita de PSD pentru a induce in eroare opinia publica. Este un domn care arata bine", spune presedintele PSD Liviu Dragnea despre viitorul premier pe care il va propune PSD dupa alegeri, in eventualitatea in care va strange o majoritate parlamentara. Puzzle-ul este completat cu indicii de la fostul premier Victor Ponta. "Din informatiile pe care le am, si sunt un om bine informat, va fi un ministru din cabinetul meu", a spus si Ponta, incercand sa arate importanta pe care o are in desemnarea de cadre din interiorul PSD.

Informatia lui Ponta este intarita de Liviu Dragnea, care, pe langa prezenta in Guvernele Ponta, mai adauga si alte conditii eliminatorii: sa fi lucrat la programul de guvernare si sa aiba carnet de partid. "PSD nu va propune si nu va vota un om care nu e membru PSD. Orice program de guvernare poate fi pus in practica de un prim ministru bun, pregatit si care a lucrat la el si care l-a inteles si de o echipa guvernamentala fomata din oameni care, la fel, au lucrat la acest program", a spus Dragnea.

Intrebat cine a lucrat la programul de guvernare, Dragnea a enumerat mai multi fosti ministri ai guvernarii Ponta: "Eu am lucrat la el. Toti ministii care au fost in cabinetul lui Victor Ponta au avut o contributie, mai mica sau mai mare, la ideile din acest program".

Operatiunea diversiunea

Dupa criteriile de frumusete invocate de Dragnea, in spatiul public s-a vehiculat numele lui Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor, caruia i s-a dus renumele de cuceritor. Noi avem multi oameni care arata bine in partid", a negat Codrin Stefanescu, secretarul general-adjunct al PSD, varianta ca Eugen Teodorovici sa ajunga la Palatul Victoria dupa alegeri.

Cealalta conditie, a prezentei in guvernarile Ponta, raman... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro