Premierul Dancila anunta oficial ca renunta la SPP: "Nu am nimic cu ofiterii SPP si nici cu institutia, dar e decizia mea"

Premierul Dancila anunta oficial ca renunta la SPP:

"Am transmis SPP inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. In momentul in care acest SPP, in loc sa asigure siguranta demnitarilor, se ocupa de monitorizarea si spionarea demnitarilor si trimite informatii unui singur om care face analiza pe ele, nu e in regula", a spus Codrin Stefanescu, la Antena 3, aratand unul din motivele deciziei luate de cei din echipa Dancila..

acum 21 luni (31 Jan 2018)

"Am transmis SPP inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. Nu am nici o problema cu ofiterii SPP, a caror munca o respect, si nici cu institutia, dar aceasta este decizia mea. In momentul in care acest SPP, in loc sa asigure siguranta demnitarilor, se ocupa de monitorizarea si spionarea demnitarilor si trimite informatii unui singur om care face analiza pe ele, nu e in regula", a spus Codrin Stefanescu, la Antena 3, aratand unul din motivele deciziei luate de cei din echipa Dancila.. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca institutional, orice premier trebuie sa aiba contacte cu SRI, cu SIE si cu SPP, insa seful SPP, Lucian Pahontu, a fost implicat mai mult decat era cazul in Guvern. "L-am vazut pe Mihai Tudose cum a evoluat dupa ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am multumit azi, a devenit acelasi coleg deschis si glumet. N-avem de unde sa stim acum, dar asta nu inseamna ca pana la urma nu vom afla. Domnului Paul Stanescu i s-a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si dumnealui poate sa fie seful partidului. Poate ca i s-a spus si lui Grindeanu, lui Tudose, nu stiu", a declarat liderul PSD, luni seara, intr-un interviu la Antena 3. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro