Premierul Dacian Ciolos implineste azi 47 de ani

Premierul Dacian Ciolos implineste azi 47 de ani

Potrivit CV-ului sau, Ciolos a terminat in anul 1994 Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj, Facultatea de Horticultura, iar in perioada 1995-1996 a obtinut o diploma de Agronomie Aprofundata, specializarea la Ecole Nationale Superieure Agronomique ENSAR, Rennes, Franta si intre anii 1996-1997 a facut un master stiintific (DEA) in "Economia dezvoltarii agricole, agro-alimentare si rurale" la Ecole Nationale Superieure Agronomique (ENSAM) si Universite Montpellier.

acum 40 luni (27 Jul 2016)

Dacian Ciolos s-a nascut pe 27 iulie 1969, la Zalau si a copilarit in satul bunicilor sai, la Pericei in Salaj. Intr-un interviu acordat revistei Sinteza, in 2014, Dacian Ciolos declara ca ii placea mult sa traiasca acolo si sa lucreze cu bunicii sai la camp. Si n-a existat vacanta pe care sa nu mi-o petrec la bunici, la camp.

Ciolos mai spunea ca s-a indreptat spre facultate 'cu decizia ferma" de a urma horticultura, sectie, la acea vreme, in cadrul Facultatii de Agricultura. M-am dus in armata, dar, inainte de incorporare, in vara aceea, am lucrat cateva luni la un IAS de langa Zalau. atunci am invatat multe si am inceput sa ma calesc profesional, acolo la baza, la umbra remorcii de tractor.

Potrivit CV-ului sau, Ciolos a terminat in anul 1994 Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj, Facultatea de Horticultura, iar in perioada 1995-1996 a obtinut o diploma de Agronomie Aprofundata, specializarea

la Ecole Nationale Superieure Agronomique ENSAR, Rennes, Franta si intre anii 1996-1997 a facut un master stiintific (DEA) in "Economia dezvoltarii agricole, agro-alimentare si rurale" la Ecole Nationale Superieure Agronomique (ENSAM) si Universite Montpellier.

Dacian Ciolos a detinut portofoliul de la Ministerul Agriculturii in perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, in timpul mandatul de premier al lui Calin Popescu-Tariceanu, iar din iunie pana in octombrie 2009 a fost presedinte al Comisiei Prezidentiale pentru Politici Agricole.

Dacian Ciolos a fost investit in functia de prim-ministru la data de 17 noiembrie 2015, ca urmare a depunerii mandatului Executivului condus de fostul premier Victor Ponta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro