Premierul Ciolos merge in Italia, la romanii raniti in urma cutremurului de la Amatrice

Citește și: O romancă de aproape 70 de ani, moartă in cutremurul din Italia, muncea pentru nepotul ei bolnav de leucemie In ședința Executivului de luni, Dacian Cioloș a aprobat ajutoare pentru romanii loviți de tragedia de la Amatrice: 6.000 euro pentru copiii rămaşi orfani, 1.000 euro pentru fiecare persoană decedată şi 10.000 euro pentru familiile sau persoanele ale căror locuinţe au fost distruse in proporţie de peste 50% şi decid să se intoarcă in Romania.

acum 49 luni (30 Aug 2016)

Premierul Dacian Cioloș și ministrul Muncii, Dragos Pislaru, au mers, marți, in Italia, la romanii răniți și sinistrații in urma cutremurului de la Amatrice, conform unui comunicat de presă al Executivului, remis redacției.

Citește și: Ajutoare guvernamentale: 6.000 euro pentru copiii rămaşi orfani in urma cutremurului din Italia

In cursul serii, premierul Cioloș și ministrul Pislaru vor participa la funeraliile de stat organizate in memoria victimelor cutremurului, alături de președintele Italiei, Sergio Mattarella, și de premierul Matteo Renzi.

Citește și: O romancă de aproape 70 de ani, moartă in cutremurul din Italia, muncea pentru nepotul ei bolnav de leucemie

In ședința Executivului de luni, Dacian Cioloș a aprobat ajutoare pentru romanii loviți de tragedia de la Amatrice: 6.000 euro pentru copiii rămaşi orfani, 1.000 euro pentru fiecare persoană decedată şi 10.000 euro pentru familiile sau persoanele ale căror locuinţe au fost distruse in proporţie de peste 50% şi decid să se intoarcă in Romania. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro