Premierul Ciolos: Ceva ce parea o gluma acum trei luni s-a lasat cu un pachet de debirocratizare

Premierul Ciolos: Ceva ce parea o gluma acum trei luni s-a lasat cu un pachet de debirocratizare

Premierul Dacian Ciolos a scris, ieri seara, pe Facebook, ca ceva ce acum trei luni parea o pacaleala de 1 aprilie s-a lasat cu un pachet de masuri privind debirocratizarea.

acum 92 luni (30 Jun 2016)

Premierul Dacian Ciolos a scris, ieri seara, pe Facebook, ca ceva ce acum trei luni parea o pacaleala de 1 aprilie s-a lasat cu un pachet de masuri privind debirocratizarea. Dupa trei luni, ceva ce parea o gluma buna s-a lasat cu un pachet de simplificare si debirocratizare. In ritmul acesta, o sa se spuna ca nu avem simtul umorului", a scris Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook, ieri seara, el distribuind un articol de pe 1 aprilie, in care era anuntata aprobarea de catre guvern a primei masuri privind reducerea birocratiei.

Articolul era o pacaleala de 1 aprilie a jurnalistilor de la Hotnews, discutiile privind adoptarea de catre guvern a unor masuri in domeniu, promovate in spatiul online, fiind atunci abia la inceput.

Marti seara, Cabinetul Ciolos a adoptat un set de masuri pentru reducerea birocratiei. Aceasta este esenta pachetului de simplificare adoptat azi de Guvern. Este un pas pe un drum al normalitatii, spre un stat mai respectuos fata de cetatenii lui", comenta marti premierul, citat de Mediafax. "Editia de seara" de la ...

+PNL i-a propus lui Dacian Ciolos sa se sinucida de trei ori. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro