Premierul britanic, descoperire neasteptata: Paradoxal, in Marea Britanie nu sunt multi romani

Premierul britanic, descoperire neasteptata: Paradoxal, in Marea Britanie nu sunt multi romani

"Marea Britanie este de o mie de ori mai importanta decat Uniunea Europeana. In centrul renegocierii ar fi problema migratiei in cadrul Uniunii Europene, iar Cameron va pleda pentru obtinerea unor derogari de la principiul "libertatii de circulatie".

acum 56 luni (1 Oct 2014)

"Marea Britanie este de o mie de ori mai importanta decat Uniunea Europeana.

In centrul renegocierii ar fi problema migratiei in cadrul Uniunii Europene, iar Cameron va pleda pentru obtinerea unor derogari de la principiul "libertatii de circulatie". In mod paradoxal, nu avem atat de multi imigranti din Romania si Bulgaria, ci un numar foarte mare de italieni, spanioli si francezi", a afirmat Cameron, potrivit site-ului italian Blitzquotidiano.it.

Cameron a avertizat ca va fi pregatit sa le recomande britanicilor sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana daca nu reuseste sa reconfigureze relatia tarii cu Blocul comunitar.

David Cameron a promis organizarea, in 2017, a unui referendum pe tema apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, daca va castiga alegerile parlamentare britanice in 2015 si daca nu va reusi reconfigurarea relatiei cu Blocul comunitar. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro