Premiere mondiale in seria 7 de la BMW

Producatorul german de autoturisme de lux va prezenta, la editia din acest an a Salonului International Auto de la Geneva, care va avea loc intre 3 si 13 martie, trei sedanuri hybrid plug-in. Noul 740e iPerformance, cu ampatament standard, si noul 740Le iPerformance, cu ampatament lung, combina dinamica superioara cu un consum mediu masurat in ciclul de consum UE de doar 2,1 l/100km, un consum de electricitate de 12,5 kWh si emisii CO2 de 49 g/km.

acum 51 luni (22 Feb 2016)

Producatorul german de autoturisme de lux va prezenta, la editia din acest an a Salonului International Auto de la Geneva, care va avea loc intre 3 si 13 martie, trei sedanuri hybrid plug-in. emisii CO2: 294 g/km), acopera sprintul de la 0 la 100 km/h in 3,9 secunde si atinge o viteza maxima de 250 km/h (limitata) sau 305 km/h (limitata) in echiparea cu pachet M Driver. Cu variante hybrid plug-in pe patru modele, de la Seria 2 la Seria 7, BMW a facut disponibila aceasta tehnologie pe o gama larga de modele - de la clasa compacta la segmentul de lux. Toate modelele hybrid plug-in utilizeaza deja experienta BMW i atunci cand vine vorba de motoare electrice, celule de acumulatori si sisteme electronice de control. Pentru ca strategia ampla de electrificare sa fie vizibila din exterior, toate modelele iPerformance vor afisa un logo BMW si pe aripa fata, elemente albastre specifice in grila radiatorului si butucii rotilor, dar si un logo eDrive pe montantul C.

Puterea noilor modele hybrid plug-in Seria 7 provine de la un motor pe benzina, cu patru cilindri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo si un electromotor, care impreuna genereaza un maxim de 240 kW/326 CP. Noul 740e iPerformance, cu ampatament standard, si noul 740Le iPerformance, cu ampatament lung, combina dinamica superioara cu un consum mediu masurat in ciclul de consum UE de doar 2,1 l/100km, un consum de electricitate de 12,5 kWh si emisii CO2 de 49 g/km. emisii CO2: 53 g/km), tractiunea integrala inteligenta distribuie - permanent si in functie de situatie - puterea combinata a motorului termic si a electromotorului catre rotile fata si cele spate.

740e iPerformance se remarca printr-o viteza maxima in modul electric de 140 km/h si o acceleratie de 0-100 km/h de 5,6 secunde (5,7 pentru versiunea cu ampatament lung si 5,5 pentru versiunea xDrive) si o autonomie in mod electric de 40 km* (37 km pentru versiunea xDrive).

Va fi prezentat un model special i8 Protonic Red Edition

... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro