Premiera saptamanii: "Podul spionilor", "unul dintre cele mai frumoase si elocvente filme ale lui Steven Spielberg"

Filmul "Bridge of Spies/ Podul spionilor" este un thriller istoric regizat de Steven Spielberg dupa un scenariu de scris de Matt Charman, alaturi de Ethan Coen si Joel Coen. FOTO cinemagia.ro O recenzie pozitiva a venit din partea lui Steve Pulaski, de la Influx Magazine, care a scris: "Imbinat cu imagini veridice ale perioadei si cu un Hanks care face un rol fascinant, filmul devine o experienta care te imbogateste".

acum 99 luni (27 Nov 2015)

Filmul "Bridge of Spies/ Podul spionilor" este un thriller istoric regizat de Steven Spielberg dupa un scenariu de scris de Matt Charman, alaturi de Ethan Coen si Joel Coen.

Podul la care se face referire titlul filmului este unul real, ce face legatura intre periferia fostului Berlin de Vest si centrul orasului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est.

Lungmetrajul spune povestea primului schimb de prizonieri facut pe pod, dar si a incercarilor avocatului James Donovan (Tom Hanks) de a negocia eliberarea pilotului Francis Gary Powers dupa ce avionul sau a fost doborat pe teritoriul Uniunii Sovietice. Scenaristii Matt Charman, Ethan Coen si Joel Coen transformat aceasta experienta remarcabila din viata lui Donovan intr-o poveste inspirata din fapte reale, ce surprinde esenta unui om care risca in aceasta calatorie, arata cinemagia.ro desfasurarea evenimentelor. Pe site-ul Rotten Tomatoes, filmul a primit sanse de reusita de 91%, pe baza a 2015 recenzii. " gaseste o viata noua in formula clasicelor thrillere de spionaj din perioada Razboiului Rece multumita muncii lui Steven Spielberg si a creativitatii lui Tom Hanks", se specifica pe site-ul mentionat.

FOTO cinemagia.ro

O recenzie pozitiva a venit din partea lui Steve Pulaski, de la Influx Magazine, care a scris: "Imbinat cu imagini veridice ale perioadei si cu un Hanks care face un rol fascinant, filmul devine o experienta care te imbogateste".

transforma schimbul secret dintre CIA si KGB al unui prizonier intr-un joc tensionat si dezarmant de-a soarecele si pisica", scrie si Ignatiy Vishnevetsky, de la "The A.V.

FOTO cinemagia.ro

"Cu scenele in care prizonierii sunt abuzati, cu argumente cu privire la justitia americana si cu toata supravegherea unui stat,

sugereaza ca Razboiul Rece a avut un frate geaman impotriva terorismului. Ceea ce este destu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro