Premiera saptamanii: "Life of Crime", in care Jennifer Aniston este stralucitoare

Premiera saptamanii:

Jennifer Aniston FOTO cinemagia.ro "Coafurile retro, casatoriile nefericite, criminalii si un fir narativ intunecat dau nota unei adaptari nesatisfacatoare ale cartii Elmorei Leonard care arata ca o imbinare intre filmul (in care Isla Fisher ii ia locul lui Amy Adams, iar Jennifer Aniston pe cel al lui Jennifer Lawrence) si pelicula "Ruthless People" (in care Bette Midler este rapita ca mai apoi sa descopere ca sotul ei nu o vrea inapoi)", scrie si "The Guardian" care concluzioneaza sec: "Cartea e mai buna".

acum 68 luni (19 Sep 2014)

Mickey Dowson (Jennifer Aniston) devine tinta unui plan de rapire prin care doi fosti detinuti, Ordel Robbie (Mos Def/Yasiin Bey) si Louis Gara (John Hawkes), spera sa se imbogateasca rapid, totul desfasurandu-se in perioada anilor 1970. Mickey e rapita si dusa la casa lui Richard Edgar Monk, un simpatizant nazist idiot si grotesc, innebunit dupa arme.

Frank recurge la acest gest deoarecere era pe punctul de a depune actele de divort si a-i face loc amantei sale, Melanie Ralston (Isla Fisher). Aceasta preia controlul si reuseste sa manipuleze si sa deturneze complet santajul, inducandu-i lui Frank ideea ca nu mai are nevoie de sotia lui. Urmeaza o serie de evenimente incredibile, duble tradari, intorsaturi de situatii si un soi de violenta care nu poate fi decat produsul unei minti imaginative precum cea a lui Elmore Leonard, scriitoare al carei roman ("The Switch") sta la baza filmului. "Poate ca nu rezista umar la umar cu cele mai bune adaptari ale Elmorei Leonard, dar are un farmec ascutit, la fel ca si distributia sa, pentru a trece mai departe", se specifica pe site.

Pastrand caracterul spumos al scriiturii, pelicula pierde insa o parte din formarea personajelor asa cum este ea descrisa in carte, la fel ca si cateva bucati narative minore, dar ceea ce umple cu adevarat orice gol este excelenta distributie a productiei, arata "Variety". Jennifer Aniston reuseste sa straluceasca intr-un rol neobisnuit pentru ea, o sotie frumoasa care sufera de plictiseala in casnicia ei nefericita si care trece printr-o criza de identitate, dar care reuseste sa transforme orice lucru rau in avantajul ei.

Jennifer Aniston FOTO cinemagia.ro

"Coafurile retro, casatoriile nefericite, criminalii si un fir narativ intunecat dau nota unei adaptari nesatisfacatoare ale cartii Elmorei Leonard care arata ca o imbinare intre filmul (in care Isla Fisher ii ia locul lui Amy Adams, iar Jennifer ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro