Pregatiri de GREVA GENERALA in sanatate. Proteste de amploare ale angajatilor din sistemul sanitar

"SANITAS este deschisa Ia dialog si negocieri cu acele institutii ale statului care inteleg importanta aparitiei unei ordonante de urgenta care sa elimine inechitatile si discriminarile salariile din sistemul sanitar si sistemul de asistenta sociala, ordonanta care sa se raporteze la situatiile concrete si reale ale sistemului, asa cum au fost ele prezentate de federatie la toate negocierile care s-au desfasurat pana acum.

acum 59 luni (9 May 2016)

Federatia SANITAS din Romania organizeaza, in perioada 9 -13 aprilie 2016, adunari publice in fata Ministerelor Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, amenintand cu greva generala daca revendicarile inaintate autoritatilor nu vor solutionate.

Totodata, Federatia va continua negocierile cu Ministerul Muncii, iar acordul semnat cu Ministerul Sanatatii reprezinta in continuare baza tuturor negocierilor privind reglementarea problemelor cu care se confrunta sistemul sanitar.

"SANITAS este deschisa Ia dialog si negocieri cu acele institutii ale statului care inteleg importanta aparitiei unei ordonante de urgenta care sa elimine inechitatile si discriminarile salariile din sistemul sanitar si sistemul de asistenta sociala, ordonanta care sa se raporteze la situatiile concrete si reale ale sistemului, asa cum au fost ele prezentate de federatie la toate negocierile care s-au desfasurat pana acum. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro