Prefectul judetului Giurgiu, demis dupa solicitarea ministrului de Interne, a fost numit inspector in Guvern

Prefectul judetului Giurgiu, demis dupa solicitarea ministrului de Interne, a fost numit inspector in Guvern

In replica Niculcea a spus ca nu a raspuns la apelurile primite de la ministrul de Interne deoarece nu a fost sunat pe telefonul de serviciu, ci pe unul pe care nu il foloseste in mod "uzual", avand acel numar din perioada in care era prefect al judetului Teleorman.

acum 45 luni (13 Jan 2017)

Numirea in functia de inspector guvernamental vine ca urmare a faptului ca Niculcea este inalt functionar public, iar legea spune ca acestia, in momentul incheierii unui mandat, trebuie mutati in alta functie. El ocupa, cel mai probabil, postul lasat liber de Nicolae Draghiea, care a fost mutat, joi, de Guvern, in functia de prefect al judetului Mehedinti.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut sambata trecuta premierului Sorin Grindeanu sa il demita pe prefectul judetului Giurgiu, Zorinel Niculcea, dupa ce l-a cautat la telefon timp de trei ore si acesta "a fost de negasit".

In replica Niculcea a spus ca nu a raspuns la apelurile primite de la ministrul de Interne deoarece nu a fost sunat pe telefonul de serviciu, ci pe unul pe care nu il foloseste in mod "uzual", avand acel numar din perioada in care era prefect al judetului Teleorman. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro