Predoiu vs. Turcescu, confruntare electorala: Care sunt solutiile la problema RADET

Predoiu vs. Turcescu, confruntare electorala: Care sunt solutiile la problema RADET

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca nu va participa nici la dezbaterea electorala de la RTV, care va avea loc in aceasta seara, dupa ce a dat bir cu fugitii si de la cea organizata seara trecuta, de TVR. In ultimele zile, insa, am constatat ca unii dintre contracandidatii mei si-au epuizat ideile si au trecut la atacuri politice si la atacuri la persoana", arata Gabriela Firea. Tocmai ce-a anuntat ca nu participa nici diseara la dezbaterea de la Romania Tv, programata la ora 21.00.

acum 93 luni (30 May 2016)

Care sunt solutiile la problema RADET?

Robert Turcescu: Transformarea RADET in societate comerciala, care duce la accesare de fonduri europene. Este nevoie de un contract de management. RADET cumpara energie electrica de la furnizor si RADET o vinde catre consumator. S-a propus comasarea acestor companii, dar nu cred ca este o solutie. Eu propun investitii in aceste retele, un sistem de lucru intre RADET si parteneri, stergerea datoriei prin fuziune. PNL, care controleaza RADET, si PSD, care controleaza ELCEN. Nu sunt de acord cu subventia diferita. Exista cele patru CET-uri, care au fost infiintate pentru a produce energie electrica si termica.

Catalin Predoiu, drept la replica: Chestiunea fuziunii nu rezolva situatia.

Ce veti face daca va veni domnul Blaga si va va spune ca are doi baieti pe care sa-i puna?

Adrian Severin: Sunt un om de stanga si asist cu placere la galcevele dreptei.

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca nu va participa nici la dezbaterea electorala de la RTV, care va avea loc in aceasta seara, dupa ce a dat bir cu fugitii si de la cea organizata seara trecuta, de TVR. Firea explica ca a luat aceasta decizie din cauza contracandidatilor sai, care au recurs la atacuri politice.

"Am participat la aproape toate dezbaterile televizate despre problemele bucurestenilor, care au avut loc, pana acum, in campania electorala. Am acceptat sa intru in confruntare cu toti candidatii, indiferent de televiziunea la care am fost invitata. In ultimele zile, insa, am constatat ca unii dintre contracandidatii mei si-au epuizat ideile si au trecut la atacuri politice si la atacuri la persoana", arata Gabriela Firea.

Candidatul PSD la Primaria Capitalei explica ca se asteapta la atacuri in continuare din pareta contracandidatilor sai. "Prin atitudinea si actiunile lor au scazut... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro