Predoiu arunca prosopul inainte de meci. Pe cine avantajeaza retragerea "premierului din umbra"

Predoiu arunca prosopul inainte de meci. Pe cine avantajeaza retragerea

"Am inteles in acelasi timp ca ceea ce ofer eu pentru functia de presedinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizatii. "Au semnat motiunea Orban 24 de presedinti de filiale, un numar semnificativ de parlamentari, opt primari de municipii resedinta de judet, trei presedinti de consilii judetene", a declarat Orban dupa intalnirea cu sustinatorii sai. Pe de alta parte, din tabara cealalta, a candidatului Cristian Busoi, a fost facut anuntul ca organizatia pe care o conduce, PNL Bucuresti, si cinci organizatii de sector - mai putin PNL Sector 2, condus de Anca Boagiu - il sustin pe secretarul interimar al liberalilor.

acum 45 luni (10 May 2017)

"Am inteles in acelasi timp ca ceea ce ofer eu pentru functia de presedinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizatii. Pentru proiectul propus de mine pentru sefia PNL, acum nu se poate!", a fost precizarea destul de scurta a lui Predoiu privind retragerea din cursa.

Bolojan, Falca si Hava merg cu Orban

De asemenea, cu doar cateva ore inainte de anuntul retragerii, un contracandidat, Ludovic Orban, a avut o intalnire cu cei care il sustin. "Au semnat motiunea Orban 24 de presedinti de filiale, un numar semnificativ de parlamentari, opt primari de municipii resedinta de judet, trei presedinti de consilii judetene", a declarat Orban dupa intalnirea cu sustinatorii sai.

Mai mult, vazut mult timp ca posibil candidat, fostul secretar al PNL, Ilie Bolojan, a subliniat ca il va sustine pe Orban. "Am luat decizia sa ne concentram fortele, sa oferim o echipa puternica membrilor PNL, pe care sa o poata alege in asa fel incat din 17 iunie sa fie un nou inceput pentru PNL, care sa ofere sansa acestui partid de a oferi mecanisme de modernizare pentru tara noastra si pentru bunastarea cetatenilor", a declarat Bolojan.

Pe de alta parte, din tabara cealalta, a candidatului Cristian Busoi, a fost facut anuntul ca organizatia pe care o conduce, PNL Bucuresti, si cinci organizatii de sector - mai putin PNL Sector 2, condus de Anca Boagiu - il sustin pe secretarul interimar al liberalilor. "Sustinatorii lui Catalin Predoiu ce veneau in special din fostul PDL se vor indrepta in cea mai mare parte catre Ludovic Orban, cel care de altfel a reusit o lovitura de imagine uriasa prin cooptarea in echipa sa a din Ardeal: Bolojan, Hava, Falca, dar si altii", a subliniat Ripa. Totodata, acesta a precizat faptul ca e posibil ca Predoiu sa tinteasca, totusi, o functie in conducerea partidului."E interesant insa ca Predoiu intentioneaza sa se implice in promovarea valorilor si principiil... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro