Predoiu anunta despartirea de Nicusor Dan

Predoiu anunta despartirea de Nicusor Dan

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a anuntat, intr-o conferinta de presa ca s-a despartit de Nicusor Dan si ca va explica bucurestenilor "grupurile" care ii tin activi pe Gabriela Firea si pe Nicusor Dan.

acum 78 luni (31 May 2016)

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a anuntat, intr-o conferinta de presa ca s-a despartit de Nicusor Dan si ca va explica bucurestenilor "grupurile" care ii tin activi pe Gabriela Firea si pe Nicusor Dan. - luni) la sediul USB pentru a incerca, inca o data, sa-l conving pe candidatul lor de necesitatea ca, in urma unui sondaj - de orice tip, realizat de oricine - candidatul mai slab clasat sa se retraga din cursa pentru Bucuresti. Am fost insotita de un coleg si de un sociolog, care ar fi urmat sa fie reprezentantul nostru la efectuarea sondajului, daca se agrea solutia politica. Ne-am intalnit cu Nicusor Dan, cu un sociolog care ar fi reprezentat USB in realizarea sondajului si un membru din staff-ul electoral al candidatului. Am purtat toate aceste discutii pentru ca am sperat, pana in ultima clipa, ca ratiunea si interesul bucurestenilor vor invinge", a scris, marti, Gorghiu pe Facebook.

Ea arata ca parerea celor de la USB a fost ca electoratul pe care il reprezinta nu ar intelege o eventuala retragere a lui Nicusor Dan, chiar si clasat in urma lui Catalin Predoiu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro