Predictii pentru ultimul episod din "Game of Thrones": cine are "cele mai mari sanse" sa moara in incheierea sezonului

Predictii pentru ultimul episod din

Ultimul episod al celui de-al saselea sezon "Game of Thrones" va fi difuzat in dimineata de 27 iulie pe HBO, de la 4.00 dimineata, dar si in reluare, luni seara, de la 20.00. In King's Landing: numeroase posibilitati Sa ne amintim de fraza: "Toata lumea va muri, cu exceptia oamenilor suficient de norocosi sa evadeze din oras, pentru a scapa de moartea cauzata de ". Asteptati-va la artificii in ultimul episod si asteptati-va ca ele sa elimine multi membri de vaza ai orasului, din familia regala si pana la secta religioasa care a pus stapanire pe oras, alaturi de mii de oameni de rand.

acum 96 luni (26 Jun 2016)

Ultimul episod al celui de-al saselea sezon "Game of Thrones" va fi difuzat in dimineata de 27 iulie pe HBO, de la 4.00 dimineata, dar si in reluare, luni seara, de la 20.00. Cu cateva zile inainte de incheierea celui de-al saselea capitol, Miguel Sapochnik, regizorul ultimelor doua episoade din acest sezon, a acordat un interviu, in care i-a avertizat pe fanii serialului ca "oamenii mor."

Un principiu general valabil, insa, tinand cont de predilectia producatorilor de a ucide multe dintre personajele populare ale show-ului, dar si de evenimentele turbulente relatate in sezonul actual, se pare ca "promisiunea" lui Miguel Sapochnik are o importanta mai mare ca niciodata.

Dincolo de Zid: Benjen Stark (Joseph Mawle)

Bran Stark si Meera Reed au fost salvati cu cateva episoade in urma de "Unchiul Benjen", care a revenit dupa disparitia din primul sezon. Ar putea fi insa o aparitie de scurta durata. Intrucat cei trei sunt urmariti de White Walkers, sansele trio-ului impotriva armatei de "morti-vii" sunt destul de mici. Cele mai mari sanse de a muri le are Benjen si implicit generatia in varsta a familiei Stark.

In Nord: Melisandre (Carice van Houten)

Dupa genialul episod "Batalia Bastarzilor/Battle of the Bastards" (episodul 9, sezonul 6), Nordul a contribuit din plin la cresterea numarului de cadavre. A fost un an deosebit de dificil pentru lupii familiei Stark. Insa cele mai mari motive de ingrijorare le prezinta Melisandre, preoteasa rosie din Asshai, dupa ce Ser Davos i-a dezvaluit secretul privind rolul jucat in arderea pe rug a tinerei Shireen Baratheon. Probabil ca nici Jon Snow nu va reactiona prea bine afland aceste lucruri, episodul avand toate sansele sa se incheie cu o scena in care el ar putea sa o ucida pe femeia care l-a readus la viata. Multi dintre fanii serialului cred acest lucru, deoarece casa Frey a aparut destul de mult in teaserel... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro