Pranz rapid si delicios: Paste linguine cu ierburi aromatice si parmezan

Salată cu tofu, servită in coajă de pepene roşu50 g de pătrunjel mărunţit două linguri cu mentă proaspătă, mărunţită două linguriţe cu coajă de portocală rasă Citeşte şi: Reţetă pentru un pranz delicios şi hrănitor la serviciu sau in călătorie: Wrap cu carne de curcantrei căţei de usturoi, mărunţiţi piper după gust 370 g de paste linguine 50 g de parmezan ras Mod de pregătire Citeşte şi: Pranz sățios și hrănitor: Paste rigatoni cu legume și stafide aurii Intr-un vas mare, se amestecă roşiile, busuiocul, uleiul de măsline, pătrunjelul, coaja de portocală, usturoiul şi piperul.

acum 69 luni (10 Jul 2015)

Pastele linguine cu busuioc, pătrunjel, usturoi şi parmezan sunt delicioase şi se pregătesc repede şi uşor.

Ingrediente750 g de roşii mărunţite 150 g de busuioc proaspăt, mărunţit 50 ml de ulei de măsline extravirgin

Citeşte şi: Răsfăţ culinar de vară. Salată cu tofu, servită in coajă de pepene roşu50 g de pătrunjel mărunţit două linguri cu mentă proaspătă, mărunţită două linguriţe cu coajă de portocală rasă

Citeşte şi: Reţetă pentru un pranz delicios şi hrănitor la serviciu sau in călătorie: Wrap cu carne de curcantrei căţei de usturoi, mărunţiţi piper după gust 370 g de paste linguine 50 g de parmezan ras

Mod de pregătire

Citeşte şi: Pranz sățios și hrănitor: Paste rigatoni cu legume și stafide aurii

Intr-un vas mare, se amestecă roşiile, busuiocul, uleiul de măsline, pătrunjelul, coaja de portocală, usturoiul şi piperul. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro