Pranz rapid si delicios: Paste linguine cu ierburi aromatice si parmezan
Salată cu tofu, servită in coajă de pepene roşu50 g de pătrunjel mărunţit două linguri cu mentă proaspătă, mărunţită două linguriţe cu coajă de portocală rasă Citeşte şi: Reţetă pentru un pranz delicios şi hrănitor la serviciu sau in călătorie: Wrap cu carne de curcantrei căţei de usturoi, mărunţiţi piper după gust 370 g de paste linguine 50 g de parmezan ras Mod de pregătire Citeşte şi: Pranz sățios și hrănitor: Paste rigatoni cu legume și stafide aurii Intr-un vas mare, se amestecă roşiile, busuiocul, uleiul de măsline, pătrunjelul, coaja de portocală, usturoiul şi piperul.
Pastele linguine cu busuioc, pătrunjel, usturoi şi parmezan sunt delicioase şi se pregătesc repede şi uşor.
Ingrediente750 g de roşii mărunţite 150 g de busuioc proaspăt, mărunţit 50 ml de ulei de măsline extravirgin
Citeşte şi: Răsfăţ culinar de vară. Salată cu tofu, servită in coajă de pepene roşu50 g de pătrunjel mărunţit două linguri cu mentă proaspătă, mărunţită două linguriţe cu coajă de portocală rasă
Citeşte şi: Reţetă pentru un pranz delicios şi hrănitor la serviciu sau in călătorie: Wrap cu carne de curcantrei căţei de usturoi, mărunţiţi piper după gust 370 g de paste linguine 50 g de parmezan ras
Mod de pregătire
Citeşte şi: Pranz sățios și hrănitor: Paste rigatoni cu legume și stafide aurii
Intr-un vas mare, se amestecă roşiile, busuiocul, uleiul de măsline, pătrunjelul, coaja de portocală, usturoiul şi piperul. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro