Pralinele Leonidas - sunetul unic al crustei de ciocolata belgiana te imbie sa repeti experienta

De peste un secol, Leonidas duce mai departe o poveste extraordinara, cu radacini intr-o pasiune impartasita de sute de mii de cunoscatori: placerea ciocolatei. Leonidas este singura ciocolaterie care ofera peste 40 de modalitati de ambalare tip cadou, de la cutii standard, pana la editie limitata, pe care le poti oferi la ocazii speciale, le poti darui celor dragi sau iti poti face chiar tie un cadou special.

acum 42 luni (6 Apr 2016)

De peste un secol, Leonidas duce mai departe o poveste extraordinara, cu radacini intr-o pasiune impartasita de sute de mii de cunoscatori: placerea ciocolatei.

Fascinanta aventura a pralinelor Leonidas continua sa farmece si astazi papilele gustative.

Toata lumea apreciaza prospetimea, calitatea si savoarea delicata a pralinelor Leonidas.

Daca o pralina incepe sa se topeasca este un semn bun: are un continut mare de unt de cacao. Cand savurezi pralinele Leonidas reactionezi ca si cum ai fi indragostit.

Si dupa patru generatii, Leonidas continua sa creeze produse originale si de arta culinara intr-o atmosfera de apropiere si comuniune. Un astfel de cadou este perceput ca un semn de apreciere, care denota rafinament si rasfat.

Leonidas este singura ciocolaterie care ofera peste 40 de modalitati de ambalare tip cadou, de la cutii standard, pana la editie limitata, pe care le poti oferi la ocazii speciale, le poti darui celor dragi sau iti poti face chiar tie un cadou special.

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizioneaza de la singura fabrica din Belgia - Bruxelles, garantand astfel aceeasi calitate si prospetime.

Pentru a trai cu adevarat experienta Leonidas va asteptam la ciocolateriile noastre :

Ciocolateria Leonidas Beller, din str. 3

Ciocolateria Leonidas Victoriei, din Calea Victoriei nr 143, Bucuresti;

Ciocolateria Leonidas Iasi, din Bld.

Ciocolateria Leonidas Cluj Napoca, din str.

Ciocolateria Leonidas Timisoara, din Str. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro