Poza cu Samsung Galaxy S8 ne arata prima mare schimbare

Poza cu Samsung Galaxy S8 ne arata prima mare schimbare

In partea de sus pot fi observate alte trei elemente: camera foto, senzorul de luminozitate si un al treilea care poate fi scannerul de iris (ca pe Note 7) sau doar senzorul de proximitate.

acum 45 luni (5 Jan 2017)

Galaxy S8 va fi prezentat in primavara si sunt deja zvonite cateva schimbari mari fata de pana acum.

O imagine publicata pe o retea sociala din China arata ceea ce ar putea fi viitorul Galaxy S cu un design ca anul trecut, dar fara buton Home, cu logoul Samsung mutat la baza ecranului si fara cititor de amprente. Acestea ar putea sa existe, in continuare, dar sa nu fi fost active in poza. Sau pur si simplu toate acestea trei vor fi software, cum are Android de cativa ani.

In partea de sus pot fi observate alte trei elemente: camera foto, senzorul de luminozitate si un al treilea care poate fi scannerul de iris (ca pe Note 7) sau doar senzorul de proximitate. Versiunea ajunsa online pare sa fie Galaxy S8 edge, cu ecran de 5,5 inci si curbat. Ce nu vezi in poza e scannerul pentru amprenta care fie a fost integrat in ecran (putin probabil), fie a fost mutat pe spate, ca la Google Pixel sau Huawei P9.

Alte noutati pentru seria Galaxy S, previzibile, vor fi: camera foto imbunatatita, cel mai probabil de 12 megapixeli, ecranul S-AMOLED imbunatatit, o noua versiune de launcher pentru Android Nougat, toate celelalte specificatii actualizate si port USB-C. Sunt zvonuri ca ar disparea si mufa de casti, dar e posibil sa se dovedeasca false. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro