Povestile tinerilor de 10 la Bac: "Mi-am zis ca ar fi frumos sa termin cu 10 si asa a fost". "Am vazut nota, plec la pregatire la Fizica pentru facultate"

Povestile tinerilor de 10 la Bac:

"Liceul pentru mine a fost o experienta extraordinara, pot spune ca au fost niste ani pe care o sa mi-i aduc aminte toata viata si m-au ajutat sa devin o persoana mai deschisa noilor experiente pentru ca pe langa activitatea de la scoala am participat si la multe proiecte de voluntariat si la olimpiade. Ca si Iulia Serban, cealalta candidata de 10 din judet, Diana este absolventa a unui profil real, matematica-informatica, drum pe care il va desavarsi in continuare prin Facultatea de Automatica de la Politehnica sau Facultatea de Cibernetica de la ASE. Totusi, Oana a luat premiul II la terminarea clasei a XII-a si spera la note bune la Bac: 10 la Matematica, peste 9,50 la Informatica si peste 9 la Romana. "In special pentru Bacalaureat m-am pregatit numai la Limba Romana, pentru ca la Matematica am facut foarte mult la nivel de clasa, iar la Chimie am fost olimpic national si am luat mentiuni speciale in fiecare an", spune el. A optat pentru doua dintre ele, Imperial College London, unde avea nevoie de o medie la Bacalaureat de 9,70 din care 9,80 la Matematica si Oxford University, unde era ceruta media 9 la general si 9 la Matematica. Ce note a luat la Bacalaureat fiica baronului Duicu din Severin, prinsa in timp ce copia la proba de Chimie Adina Duicu a luat 9,60 la Romana, 8,70 la Matematica, 7,95 la Chimie (proba cu probleme), iar media ei generala este de 8,75. Concret, vineri, 3 iulie, la ultima proba din examenul de bacalaureat, procurorii si organele de cercetare penala delegate in cauza s-au deplasat la Colegiul Tehnic Dierna, din Orsova, pentru a efectua verificari, existand suspiciuni cu privire la fraudarea examenului de bacalaureat. Cum in Turnu Severin, notele s-au afisat la licee in jurul orei 9,30, elevii si parintii dadeau semne de iritare si puneau intarzierea pe seama incidentului de vineri cu fiica baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, prinsa de procurori cu telefonul mobil la iesirea din sala de examen.

acum 68 luni (7 Jul 2015)

Laura Teodora Loghin nu a avut timp sa se bucure de nota maxima: "Acum plec la pregatire la fizica pentru facultate"

Vrancea are trei elevi de nota zece la Bacalaureat 2015. Este vorba despre Laura Teodora Loghin, de la Colegiul Unirea, Elena Silvia Moroiu, Colegiul Al I. Cuza si Valentin Petrea, de la Colegiul Economic Mihail Kogalniceanu.

"Unirista" Laura Teodora Loghin a primit vestea cea mare, ca a luat nota maxima, chiar de la tatal ei, care a fost mai rapid pe internet, in timp ce astepta afisarea rezultatelor la liceu. Vestea a surprins-o putin, desi stia ca a muncit foarte mult pentru examen, ar nu a apucat sa se bucure prea mult de rezultat intrucat in scurt timp a mers la pregatirea pentru admiterea de la facultate. Nu zic ca nu meritam, oricat de modesta as incerca sa fiu, dar chiar la toate obiectele sa iau 10.00 nu ma asteptam. La Evaluarea Nationala luasem 9.10 la romana si am fost dezamagita, iar acum am muncit mai mult si s-a vazut. Mai mult am lucrat la fizica, pentru ca acolo stiam ca mai am niste lipsuri, iar la matematica nu am facut deloc pregatire. Mai departe vreau sa studiez la Politehnica, la predare in limba germana sau sa plec in strainatate. Deocamdata nu pot sa ma bucur prea mult pentru nota, pentru ca trebuie sa merg la pregatire la fizica. Povestile fetelor cu cele mai mari medii din judetul Sibiu Ana Maria Cirstea si Denisa Maria Vladu au obtinut, ambele, 9,93 la examenul de Bacalaureat 2015, avand cele mai mari medii din judetul Sibiu. Lista cu rezultatele la examenul de Bacalaureat 2015 a fost afisata pe portalul edu.ro. A avut rezultate bune pe parcursul tuturor celor patru ani de liceu, cu participari la olimpiade si un premiu II la faza nationala a olimpiadei de limba engleza. A facut de asemenea voluntariat la TIFF si Crucea Rosie, si a fost membra in Consiliul Scolar al Elevilor. "Liceul pentru mine a fost o experienta extraordinara, pot spune ca au fost niste ani pe care o sa mi-i aduc aminte toata viata... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro