Povestile femeilor alergice la sperma. Cum le afecteaza viata sexuala aceasta afectiune bizara

Marie Cuthbertson avea o casnicie fericita, dar de fiecare data dupa ce facea dragoste cu sotul ei, suferea de dureri vaginale si de inflamatii greu de suportat. Pentru cuplurile in care femeia are aceasta alegie, dar care nu vor sa foloseasca prezervativul, partenera se poate trata cu injectii speciale, de desensibilizare, care sunt recomandate dupa ce medicul va stabili exact proteinele la care ea este alergica.

acum 63 luni (19 May 2015)

Marie Cuthbertson avea o casnicie fericita, dar de fiecare data dupa ce facea dragoste cu sotul ei, suferea de dureri vaginale si de inflamatii greu de suportat. Toti medicii la care se ducea ii spuneau ca este vorba de o infectie, transmisa probabil de partenerul ei, care este infidel. Cu toate acestea, problemele apareau de fiecare data, imediat dupa contactul sexual.

Marie banuia sa este alergica la actul sexual si ca sotul ei nu are nicio vina. Din pacate insa, in urma cu 20 de ani, cand a aparut aceasta problema in viata lui Marie, medicii nu credeau ca este posibil ca o femeie sa fie alergica la sex, scrie Daily Mail.

Dupa ani de suferinta, Maria s-a dus la un spital specializat in probleme ginecologice, iar medical de aici si-a dat seama ca intr-adevarat Marie era alergica.

Multe femei nu sunt diagnosticate corect, pentru ca deseori ele se rusineaza sa mearga la medic pentru a spune ce problema au. Simtomele seamana cu cele ale unei boli cu transmitere sexuala, de aceea de multe ori femeile primesc antibiotice pentru tratament, desi acestea sunt inutile. In unele cazuri, aceste modificari duc la endometrioza, o boala grava si incurabila, care se manifesta prin menstruatii foarte dureroase si abundente si care duce la infertilitate.

In cazuri extem de rare, exista si barbati alergici la propria lor sperma. Medicii au intalnit pacienti care sufereau de alergie, aveau iritatii pe piele si simtome similare gripei la contactul cu sperma, dupa ejaculare.

Printre simptomele produse la femei de alergia la sperma se numara: mancarimi, umflarea si inrosirea zonei genitale, aparitia de vezicule, durere, urticarie. Problemele apar dupa cateva minute de la contactul cu sperma si pot dura chiar si cateva zile. Pentru cuplurile in care femeia are aceasta alegie, dar care nu vor sa foloseasca prezervativul, partenera se poate trata cu injectii speciale, de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro