Povestile celor care au pierdut avionul care s-a prabusit in Marea Java: "A fost planul lui Dumnezeu"

Povestile celor care au pierdut avionul care s-a prabusit in Marea Java:

Unii ar putea crede ca este vorba de destin, altii cred intr-o interventie divina, dar cert este ca doua familii nu au mai urcat la bordul avionului companiei AirAsia, ratand zborul QZ8501. Duminica seara, familia a mers la biserica pentru a-si arata recunostinta, dar lacrimile de usurare au fost amestecate cu cele de tristete pentru ca au recunoscut multe dintre numele de pe lista pasagerilor zborului QZ8501.

acum 110 luni (31 Dec 2014)

Unii ar putea crede ca este vorba de destin, altii cred intr-o interventie divina, dar cert este ca doua familii nu au mai urcat la bordul avionului companiei AirAsia, ratand zborul QZ8501.

"Nu a fost noroc, ci un act al lui Dumnezeu faptul ca tata a facut hepatita", crede Inge Goreti Ferdiningsih, afirmand ca sanatatea precara a parintelui ei a fortat familia sa-ti anuleze biletele de avion cu o zi inainte ca acesta sa decoleze. "Suntem extrem de recunoscatori si Dumnezeu este cu adevarat atotputernic", a declarat Ferdiningsih, citata de CNN.

Familia Ferdiningsih a ratat zborul dupa ce tatal femeii a facut hepatita FOTO Arhiva personala Ferdiningsih/ CNN

Inge Goreti a rezervat biletele de avion pentru o vacanta in familie cu noua luni in urma. Tatal ei nu trebuia sa mearga in excursie, iar sora ei mai mica a hotarat sa ramana alaturi de el. Asa ca Inge Goreti ar fi trebuit, totusi, sa se afle la bordul avionului, alaturi de sotul ei si de cei trei copii.

Bagajele erau pregatite, iar familia era incantata de ceea ce urma sa fie vacanta lor in Singapore. Christopher (zece ani), Nadine (sapte ani) si Felix (cinci ani) erau nerabdatori sa mearga pe croaziera, sa viziteze un parc acvatic si sa priveasca animalele de la Sea World. "Am avut acest sentiment puternic ca trebuie sa raman alaturi de tatal meu", a marturisit Goreti. Asa ca a anulat calatoria sambata, cu o zi inainte de zbor.

O defectiune la linia de telefonie mobila a salvat o alta familie. Christianawati trebuia sa ajunga de Anul Nou in Singapore, impreuna cu familia ei si cu familia fratelui ei, dupa cum a povestit pentru AFP.

Une famille echappe par miracle au vol d'@AirAsia http://t.co/rn6srTP6IB @AirAsiaBlog #Indonesie #Christianawati pic.twitter.com/j3DpjhlUJJ -- La Regionale.Com (@LaRegionaleCom) December 29, 2014

"Ne-au trimis e-mailuri si ne-... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro