Povesti de succes ale unor oameni greu incercati de soarta: viata fara maini si picioare

Povesti de succes ale unor oameni greu incercati de soarta: viata fara maini si picioare

Ajutandu-se de un mic picior, pe care il are sub soldul stang, poate sa tasteze la calculator, sa prinda diverse obiecte si chiar sa loveasca o minge de fotbal. In prezent, in colaborare cu mama unei tinere din SUA care s-a sinucis din cauza criticilor pe care le-a primit pe internet, "Lizzie" Velasquez militeaza pentru elaborarea unei legi care sa lupte impotriva violentei verbale.

acum 60 luni (12 May 2017)

Australianul Nicholas James Vujicic, in varsta de 35 de ani, este unul dintre cei mai apreciati mentori motivationali din lume. Chiar daca a avut parte o copilarie nefericita, tanarul australian a reusit sa-si depaseasca conditia si sa le vorbeasca tuturor oamenilor despre speranta, gasirea sensului in viata, invatandu-i totodata pe semenii sai cum sa traiasca cu infirmitati. Este mesajul pe care Nick il transmite tuturor oamenilor care participa la dezbaterile pe care le organizeaza. In ciuda problemelor medicale cu care s-a nascut, australianul incearca sa aiba o viata normala.

Ajutandu-se de un mic picior, pe care il are sub soldul stang, poate sa tasteze la calculator, sa prinda diverse obiecte si chiar sa loveasca o minge de fotbal.

"Este o minciuna sa crezi ca nu esti bun de nimic. Este o minciuna sa crezi ca nimic nu merita", acesta este unul dintre zecile de mesaje motivationale cu care australianul ii motiveaza pe oamenii care vin sa-i asculte dezbaterile.

Povestea "celei mai urate femei din lume" Intr-o situatie similara cu cea a australianului Nicholas James Vujicic se afla si Elizabeth Ann Velasquez, cunoscuta tuturor oamenilor din intreaga lume drept "Lizzie" Velasquez. Povestea ei incepe la varsta de 17 ani cand, intrand pe canalul Youtube si vazand un videoclip intitulat "cea mai urata femeie din lume", a dat click si a constatat neplacut surprinsa faptul ca in respectivul video erau mai multe fotografii in care aparea chiar ea.

Tanara care astazi are 27 de ani a fost a fost diagnosticata la nastere cu o serie de afectiuni foarte grave, care i-au afectat aspectul fizic. Motivatia lui "Lizzie" Chiar daca in trecut a fost batjocorita din cauza aspectului fizic generat de bolile de care sufera, ea a devenit foarte populara, fiind considerata unul dintre cei mai buni public speakeri de peste ocean. In dezbaterile pe care le organizeaza, Lizzie le vorbeste oamenilor despre ce inseamna increderea in sine si-i invata ce trebuie sa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro