Povestea unui supravietuitor. A invins cancerul si acum lupta pentru cei ca el

Povestea unui supravietuitor. A invins cancerul si acum lupta pentru cei ca el

De afara, se auzeau hituri languroase cantate de trupe in voga in parcarea mallului din apropiere, iar in spital, Florin, care de-abia vorbea, incepuse sa spuna Tatal Nostru.

acum 109 luni (12 Nov 2014)

Ii placea la nebunie sa alerge pe ulitele satului Holboca, unde a crescut impreuna cu fratele lui mai mic si mai strengar, Narcis.

Florin avusese dureri de cap cu doua saptamani inainte de ziua diagnosticului. Dar abia in prima duminica a lunii aprilie, de Florii, cu musafiri, bomboane si cadouri in casa, cand Narcis si-a lovit din greseala fratele, lui Florin a inceput sa-i curga sange din nas.

Momentul critic a avut loc in a doua noapte de Pasti, cand din spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sfanta Maria" din Iasi plecasera toti copiii. Parintii lui Florin n-au inchis atunci un ochi pana spre dimineata. Lui Florin ii era mai rau ca niciodata. De afara, se auzeau hituri languroase cantate de trupe in voga in parcarea mallului din apropiere, iar in spital, Florin, care de-abia vorbea, incepuse sa spuna Tatal Nostru.

Astazi, dupa vizitele la spital, unde se joaca de-a curajul cu copii bolnavi de cancer, activitatile de fundraising - evenimentele in cadrul carora vinde bratari galbene - sunt preferatele tanarului. Ii place sa vorbeasca, sa organizeze, sa roiasca oamenii in jurul lui, sa fie ocupat pana la epuizare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro