Povestea unui bucurestean care a primit amenzi de 10.000 de euro dupa ce i s-a furat identitatea, la "Revendicarea"

Marian are 37 de ani, este sofer, iar drama lui a inceput in anul 2012, cand a primit la posta un plic cu aproximativ 230 de amenzi pe numele sau, cu toate datele sale personale. Tot in aceasta editie, telespectatorii vor afla despre intamplarea unei familii de pensionari care de un an de zile se lupta sa recupereze de la Directia Taxe si Impozite o suma de bani.

acum 56 luni (16 Feb 2015)

Marian are 37 de ani, este sofer, iar drama lui a inceput in anul 2012, cand a primit la posta un plic cu aproximativ 230 de amenzi pe numele sau, cu toate datele sale personale. Barbatul banuieste ca la mijloc este implicat un grup infractional organizat care se foloseste de datele lui personale, pentru ca amenzile sunt pentru nelegiuiri diverse, de la trecerea prin locuri nepermise, cersetorie si chiar pentru acte de "terorism". Fizic ar fi fost imposibil sa ia de unul singur amenzile, acestea fiind datate si cate sase intr-o singura zi, iar media este de aproximativ o amenda la doua zile. "As dori sa merg si la un detector de minciuni, oriunde e cazul, sa arat ca sunt nevinovat", spune Marian. Astfel, acesta a cerut ajutorul emisiunii "Revendicarea", iar Mihai Ursu a luat masuri pentru ca Marian sa-si vada linistit de viata.

Tot in aceasta editie, telespectatorii vor afla despre intamplarea unei familii de pensionari care de un an de zile se lupta sa recupereze de la Directia Taxe si Impozite o suma de bani. La cinci ani dupa ce au platit o amenda, sotii Tiderle s-au trezit cu somatie de la Circa Financiara. Autoritatile muta responsabilitatea din ograda in ograda, iar cetatenii sunt pusi pe drumuri de pomana. Banii nu le sunt de prisos, mai ales ca domnul Tiderle este bolnav de cancer.

De aproape zece ani, familia Catina din judetul Iasi incearca sa se racordeze la energia electrica. Compania responsabila da vina pe Primarie pentru neacordarea avizului de incepere a lucrarilor, iar autoritatile sustin ca nu au bani sa monteze stalpii. Pentru a afla deznodamantul acestor povesti, urmariti "Revendicarea", in aceasta seara, de la ora 20:30, la Prima TV. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro