Povestea Untold 2017 continua cu 10 milioane de euro. La Cluj vor veni cei mai buni DJ si cele mai bune voci ale momentului

Povestea Untold 2017 continua cu 10 milioane de euro. La Cluj vor veni cei mai buni DJ si cele mai bune voci ale momentului

Cei mai buni DJ ai lumii si cele mai bune voci ale momentului vor concerta la editia din acest an a Festivalul Untold din Cluj, care va avea loc intre 3 si 6 august. De atunci, mii de ani au trecut iar acum este momentul ca, in cele 4 nopti magice de august, zeci de mii de tineri sa redescopere puterea pietrelor Dragonului". Despre cum 10 lei donati la un festival unesc o comunitate intr-un stil autentic si ajuta artisti Povestea primului festival de jazz facut intr-un parc din Romania, dupa model american si australian FOTO Lectii de viata de la copii.

acum 69 luni (22 Jun 2017)

Cei mai buni DJ ai lumii si cele mai bune voci ale momentului vor concerta la editia din acest an a Festivalul Untold din Cluj, care va avea loc intre 3 si 6 august.

Vorbim de: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello, dar si de - Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, Tinie Tempah, M?.

"Daca anul trecut scena principala a fost dominata de Magician, in 2017 va fi acaparata de personajul principal din acest an, Dragonul. Celelalte scene pe care aceasta fantezie reala, Untold 2017, Capitala Noptii si a Magiei ni le propune anul acesta, au propriile firi narative: Galaxy, Alchemy, Elements, Daydreaming, Forest, Summerhouse, Origin, toate ascund cate o lume unica si toate au un mesaj unic de impartasit cu fanii festivalului si nu numai. De la druizi la printese si la zane, la alchimisti si vrajitori, cu totii au un loc si un rol deosebit in lumea lor, indiferent de specie, talie, culoare sau obiceiuri", explica organizatorii.

Anul acesta, ei au investit 10 milioane de euro in festival, jumatate din bani a fost pusa de organizatori, iar cealalta jumatate de sponsori.

"Am investit 10 milioane de euro in experienta Untold din acest an. Avem peste 200 de artisti si vom mai anunta alte prezente in urmatoarea perioada. In acest an, vom mai avea inca doua scene si ne asteptam ca bugetul crescut sa il regasim si la nivel de experienta, de senzatie traita la festival. Ceea ce pot sa va garantez este ca turistii si festivalierii vor trai la Cluj cea mai buna experienta pe care o poate trai cineva in Romania", a spus Bogdan Buta, citat de stiridecluj.ro, managerul general al Untold.

Conceptul Untold 2017:

"In 2016, Magicianul a aparut pentru prima data in universul Untold. (...) Povestea din acest an ne traspune intr-o calatorie cu mii de ani in urma.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro