Povestea tinerei ucise de doi interlopi beti care faceau curse ilegale de masini. Mama fetei este disperata: "Dreptate, dreptate! Calaii!"

Povestea tinerei ucise de doi interlopi beti care faceau curse ilegale de masini. Mama fetei este disperata:

La Darabani, in judetul Botosani, a avut loc inmormantarea tinerei care si-a pierdut viata chiar in noaptea de Inviere, ucisa de un sofer beat care participa la o cursa ilegala de masini. Sute de darabaneni au asistat la slujba tinuta chiar in casa Andei Danaila, tanara imbracata in rochie de mireasa fiind petrecuta pana la cimitir, de rudele devastate de durere, prieteni si cunoscuti.

acum 97 luni (4 May 2016)

Miercuri, 4 mai, a fost zi de doliu in cel mai nordic oras al Romaniei. La Darabani, in judetul Botosani, a avut loc inmormantarea tinerei care si-a pierdut viata chiar in noaptea de Inviere, ucisa de un sofer beat care participa la o cursa ilegala de masini. Sute de darabaneni au asistat la slujba tinuta chiar in casa Andei Danaila, tanara imbracata in rochie de mireasa fiind petrecuta pana la cimitir, de rudele devastate de durere, prieteni si cunoscuti. Femeia a cerut in lacrimi ca cei care i-au ucis fata in urma cursei ilegale de masini sa plateasca pentru ceea ce au facut si sa nu cunoasca crutare. Vis spulberat de alcool si viteza Anda Danaila a murit chiar in noaptea de Inviere. Era cunoscuta ca o fata extrem de silitoare si cuminte. Doi vitezomani, beti la volan, s-au izbit violent de masina condusa de tanara. Florin Stanescu de 45 de ani si Emil Bujor, conduceau doua autoturisme cu multi cai putere. Cei doi, cunoscuti ca facand parte din lumea interlopa locala, dupa cum arata publicatia botosaneana mentionata, au turat motoarele si fara sa se gandeasca la consecinte, au pornit cu viteza pe soseua principala care tranziteaza Darabaniului. Autoturismul tinerei, a fost facut praf, iar Anda dusa la spital de urgenta. In urma investigatiilor politistilor, s-a constatat, dupa cum arata botosaneanul.ro, ca Florin Stanescu avea o alcoolemie de 1,50 grame la litru alcool pur in sange, iar Emil Bujor 1,10 grame la litru alcool pur in sange. Cei doi, Stanescu si Bujor, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile si sunt cercetati pentru intreceri ilegale de masini pe drumurile publice, ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, conducere sub influenta bauturilor alcoolice pe drumurile publice. Un tanar a murit si fratele lui se afla in coma indusa in urma unui teribil accident rutier Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs in apropiere de Roma ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro