Povestea romancei care si-a schimbat radical infatisarea in emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit", in urma cu cinci ani, a ajuns in "Daily Mail"

Sub titlul "O femeie care se considera dupa ce sotul violent a desfigurat-o si-a schimbat viata in cadrul unui show de la o televiziune romana", tabloidul "Daily Mail" "reincalzeste" o stire veche de cinci ani. Nu voiam sa merg in vizite pentru ca nu puteam manca altceva in afara de supa, iar sotul meu imi spunea in mod constant ca sunt batrana si nefolositoare si asta nu ma ajuta", declara in urma cu cinci ani Gabriela Ionescu, in cadrul show-ului de la Pro TV prezentat de Victor Slav.

acum 72 luni (26 Jan 2015)

Sub titlul "O femeie care se considera

dupa ce sotul violent a desfigurat-o si-a schimbat viata in cadrul unui show de la o televiziune romana", tabloidul "Daily Mail" "reincalzeste" o stire veche de cinci ani. Cel mai probabil, jurnalistii britanici au fost "indusi in eroare" de faptul ca in urma cu doar cateva zile mai multe site-uri din Romania au reluat povestea, in contextul in care Gabriela Ionescu a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro TV. Totusi, cei de la "Daily Mail" au omis sa precizeze ca femeia a participat la emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit" in urma cu cinci ani. "Gabriela Ionescu din orasul nord-vestic Carei s-a casatorit la o varsta frageda pentru a putea pleca de acasa, dar sotul ei a fost abuziv si violent. Cand in sfarsit s-a decis sa-l paraseasca, la varsta de 27 de ani, el ii distrusese deja majoritatea dintilor", scrie "Daily Mail". "Nesigura si speriata de singuratate, femeia s-a casatorit din nou - de aceasta data cu un barbat care o considera . Nu voiam sa merg in vizite pentru ca nu puteam manca altceva in afara de supa, iar sotul meu imi spunea in mod constant ca sunt batrana si nefolositoare si asta nu ma ajuta", declara in urma cu cinci ani Gabriela Ionescu, in cadrul show-ului de la Pro TV prezentat de Victor Slav. Recent, femeia a fost invitata lui Catalin Maruta si a povestit cum viata ei s-a schimbat radical in urma ajutorului primit in emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro