Povestea prostiei omenesti tipic romanesti: soferi batjocoriti si cu banii luati

Povestea prostiei omenesti tipic romanesti: soferi batjocoriti si cu banii luati

Platim taxe de drum pentru a umfla burtile si conturile unor politruci corupti si incompetenti care sunt plasati de partide in functii importante la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

acum 70 luni (28 Nov 2015)

Platim taxe de drum pentru a umfla burtile si conturile unor politruci corupti si incompetenti care sunt plasati de partide in functii importante la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Trebuia sa-i ceara demisia in sedinta de guvern

O astfel de "performanta" duce zilele acestea la aparitia unei aberatii uluitoare.

Mii de soferi circula in cozi de kilometri buni, inghesuiti pe un sens de pe Centura Bucuresti, avand alaturi o sosea nou-nouta care zace nefolosita. In unele portiuni asfaltul nou e lipit de vechea sosea pe care se sta in coada, ceea ce face ca situatia sa fie pur si simplu sideranta.

Aberatia se consuma intre sensul giratoriu de la iesirea catre Mogosoaia si iesirea catre comuna Chiajna din apropierea joctiunii cu A1. Pe aceasta portiune este finalizat aproape in totalitate un sens nou al Centurii Bucuresti, cu doua benzi pe care s-ar putea circula bine in orice moment.

Din motive pe care soferii nu le pot vedea, noua sosea sta nefolosita, in timp ce traficul este inghesuit pe vechiul sens de circulatie, pe un drum care s-a deteriorat serios. Vorbim de cativa kilometri buni pe care soferii ii parcurg foarte greoi. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro