Povestea omului care il inlocuia pe Stalin in aparitiile publice

Povestea omului care il inlocuia pe Stalin in aparitiile publice

Pana acum, se cunosc doar identitatile a doi barbati despre care se stie ca au fost folositi de Stalin de-a lungul anilor: un barbat pe nume Rashid, respectiv un fost dansator si magician, Felix Dadaev. Stalin (stanga) si Dadaev (dreapta) (Foto: din interviul lui Dadaev pentru ziarul "Pravda"- www.911-truth.net) 40 de ani diferenta intre el si Stalin Desi diferenta de varsta era imensa, cu ajutorul machiajului si a hainelor lui Stalin, Dadaev a participat in rolul de dictator la intalniri pe intregul teritoriu rusesc.

acum 45 luni (11 Dec 2017)

Pana acum, se cunosc doar identitatile a doi barbati despre care se stie ca au fost folositi de Stalin de-a lungul anilor: un barbat pe nume Rashid, respectiv un fost dansator si magician, Felix Dadaev. Numele real al lui Dadaev, dupa cum marturisea chiar el intr-un interviu acordat la acea vreme, ziarului rus Pradva, este Gazavat (Gazi) care inseamna "luptator pentru credinta", iar numele de Felix l-a luat in timpul razboiului, in memoria unui comandant care i-a murit in brate.

Initial, dansator

Gazi s-a nascut in 1926, intr-un sat de munte din Daghestan, lucrand de mic ca pastor. Cand, impreuna cu familia, s-a mutat la Groznii, a inceput sa ia lectii de dans cu un coregraf. Mai tarziu, cand se mutau in Ucraina, a inceput sa danseze in ansamblul "Lezginka" (de la numele unui faimos dans caucazian, dupa cum se mentioneaza in interviul din 2008). Se pare ca, in timpul razboiului, faima viitoarei dubluri a lui Stalin, de jonglor, dansator, magician si actor s-a raspandit, ajungand pana la generali.

Gazavat a fost dedicat pe campul de lupta, participand mai ales in misiuni de recunoastere. Dupa cum marturisea in acelasi interviu, datorita unei informatii pe care a obtinut-o, trupele rusesti au reusit sa arunce in aer un pod, sa izoleze trupele germane si sa intre in Cerkessk, lucru pentru care a fost decorat.

In 1942, Gazavat a fost ranit grav si transportat de urgenta la spital. Intre actor si personajul vietii sale erau 40 de ani diferenta.

Stalin (stanga) si Dadaev (dreapta) (Foto: din interviul lui Dadaev pentru ziarul "Pravda"- www.911-truth.net)

40 de ani diferenta intre el si Stalin

Desi diferenta de varsta era imensa, cu ajutorul machiajului si a hainelor lui Stalin, Dadaev a participat in rolul de dictator la intalniri pe intregul teritoriu rusesc.

"Indurasem atat de multa suf... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro