Povestea "justitiarului" Mihai Ursu: din Afganistan in misiune la "Revendicarea"

Povestea

Cei doi au avut noroc si au reusit sa scape nevatamati, insa pe drumul de intoarcere au avut parte de o noua portie de adrenalina.

acum 72 luni (31 Jan 2015)

Pe Mihai Ursu, meseria de jurnalist l-a purtat in numeroase zone de conflict.

"Am luat-o de nebun la picior prin Kandahar, alaturi de cameramanul Catalin Isopescu. Ne-am angajat un ghid localnic, iar la un moment dat ne-a venit ideea sa oprim la o moschee, desi afganul protesta vehement. Aveau ceva de impartit cu soferul nostru, am aflat noi in timp ce ne luam talpasita, acesta fiind un fel de nepot al guvernatorului pro-american al provinciei", a povestit MIhai.

Cei doi au avut noroc si au reusit sa scape nevatamati, insa pe drumul de intoarcere au avut parte de o noua portie de adrenalina. "Cum ne indepartam, a aparut un jeep in urma noastra, cu geamuri fumurii, care a mers in paralel cu noi. Au coborat geamurile si am remarcat inauntru patru indivizi cu armele la vedere. Si cand sa zic ca pana acolo ne-a fost, i-am vazut ca se saluta cu soferul si pleaca mai departe.

Pe Mihai Ursu il puteti urmari in misiune la "Revendicarea", in fiecare luni de la 20.30, doar la Prima TV. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro