Povestea inventata de un avocat pentru a-si forta fosta partenera sa faca din nou sex. Femeia a fost terorizata sistematic

Povestea inventata de un avocat pentru a-si forta fosta partenera sa faca din nou sex. Femeia a fost terorizata sistematic

Avocatul Marius Valentin Lupu a ajuns in boxa acuzatilor pentru o pleiada de acuzatii, pornind de la santaj, fals material in inscrisuri oficiale si pana la uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Valentin Marius Lupu a fost plasat sub control judiciar si trebuie sa raspunda acum la acuzatiile de santaj, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa ce judecatorii de la Curtea de Apel Galati au decis ca actele de urmarire penala sunt legale, iar rechizitoriul indeplineste conditiile cerute de lege.

acum 82 luni (29 May 2016)

Avocatul Marius Valentin Lupu a ajuns in boxa acuzatilor pentru o pleiada de acuzatii, pornind de la santaj, fals material in inscrisuri oficiale si pana la uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

DNA Galati sustine ca, in perioada martie-septembrie 2015, Marius Valentin Lupu, in calitate de avocat in cadrul Baroului Galati, a depus la o instanta de judecata mai multe documente falsificate chiar de el, in vederea producerii unor consecinte juridice, prin care i-a inscenat unei persoane de sex feminin doua procese civile, in care un asa-zis creditor fictiv sa o cheme in judecata pentru constatarea existentei unui imprumut.

Amenintari cu moartea lipite pe usa locuintei

Pentru ca femeia nu era interesata nici de serviciile juridice oferite de avocat si nici de inceperea unei noi legaturi sentimentale cu acesta, Marius Valentin Lupu a inceput sa ii transmita mai multe mesaje tip SMS sau afisate pe usa locuintei, ce contineau amenintari cu acte de violenta si chiar cu moartea, daca nu va achita presupusa datorie (treptat majorata pana la nivelul de 25.000 euro) catre asa-zisul creditor.

"Respectivele amenintari i-au produs persoanei respective o incontestabila stare de temere, constrangerea neavand scopul de a o determina pe aceasta sa plateasca suma respectiva de bani, ci speriata cu eventuale acte grave de violenta si pusa in postura aparenta de a plati prin constrangere cei 25.000 euro, aceasta sa apeleze la serviciile de asistenta juridica ale inculpatului Valentin Marius Lupu.

Valentin Marius Lupu a fost plasat sub control judiciar si trebuie sa raspunda acum la acuzatiile de santaj, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa ce judecatorii de la Curtea de Apel Galati au decis ca actele de urmarire penala sunt legale, iar rechizitoriul indeplineste conditiile cerute de lege. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro