Povestea incredibila a unui barbat. A ajuns in pat cu peste 100 de femei, desi s-a nascut fara penis

Povestea incredibila a unui barbat. A ajuns in pat cu peste 100 de femei, desi s-a nascut fara penis

Malformatia de care sufera Andrew, numita stiintific penile agenesis, este extrem de rara, afectand un barbat din 6 milioane.

acum 108 luni (1 Jun 2015)

Povestea barbatului fara penis va fi prezentata in cadrul unui film documentar, in luna iulie, la postul de televiziune TLC. Filmul va arata interventiile prin care medicii vor incerca acum sa-i construiasca un organ genital functional, folosind muschi si piele de pe bratul pacientului.

In ciuda acestei anomalii grave, Andrew a ajuns in pat cu peste 100 de femei, iar cele mai multe nu au stiut nimic despre boala lui. Aceasta minciuna i-a fost spusa inclusiv actualei sale prietene, dar si altor femei cu care a avut relatii de lunga durata.

De cele mai multe ori, atunci cand a spus adevarul, partenerele nu au reactionat deloc bine, iar una dintre ele i-a tras chiar un pumn in fata, povesteste barbatul, scrie The Sun.

Malformatia de care sufera Andrew, numita stiintific penile agenesis, este extrem de rara, afectand un barbat din 6 milioane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro