Povestea impresionanta a unui tata din Craiova, nevoit sa isi lase fetitele in grija statului, din cauza unui destin cumplit: "Le iubesc din tot sufletul"

Povestea impresionanta a unui tata din Craiova, nevoit sa isi lase fetitele in grija statului, din cauza unui destin cumplit:

Cele doua surori de 7 si 8 ani isi roaga tatal sa le ia acasa si sa fie din nou impreuna. Andreea si Alexandra se afla in grija statului de cinci ani Andreea si Alexandra au fost parasite si de mama lor, care a plecat in strainatate fara sa se uite inapoi.

acum 65 luni (10 Aug 2016)

Gabriel Gigi Constantinescu a povestit cu lacrimi in ochi ca din cauza ca nu a avut un acoperis deasupra capului a fost nevoit sa isi lase fetitele in grija statului. Andreea si Alexandra au fost internat in urma cu aproximativ cinci ani intr-un centru de plasamant. Cele doua surori de 7 si 8 ani isi roaga tatal sa le ia acasa si sa fie din nou impreuna. "Le iubesc din tot sufletul si imi doresc sa fim din nou o familie, dar in acest moment cel mai bine pentru ele este sa locuieasca la centrul de plasament. Eu stau intr-o camera de trei metri, nu am curent si nici apa potabila. Ele sunt mici si nu inteleg cu adevarat care este situatia. Eu traiesc o adevarata drama si sunt convins ca si peste cinci ani tot intr-un centru de plasament vor fi micutele mele. Nu pot sa imi cumpar o casa si nici nu imi permit sa stau cu chirie", a povestit barbatul. Andreea si Alexandra se afla in grija statului de cinci ani Andreea si Alexandra au fost parasite si de mama lor, care a plecat in strainatate fara sa se uite inapoi. Cele doua surori nu au mai vazut-o pe cea care le-a dat viata de cinci ani. Tatal nu si-a abandonat copiii si a trecut destul de greu peste aceasta despartire. Nu a mai putut sa le asigure nevoiele de baza ale copiilor", a spus Marinela Dumbrava, purtator de cuvant in cadrul Directiei pentru Protectia Copilului Dolj. Andreea Si Alexandra sunt vizitate tot timpul de tata lor Gabriel Gici Constantinescu a mai povestit ca zilnic trece prin fata centrului de plasament unde Andreea si Alexandra sunt internate. Vin si ma uit sa vad daca sunt in curte si se joaca. Este trist ce se intampla si nu doresc ca un parinte sa treaca prin ce trec eu", a mai spus tatal celor doua surori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro