Povestea fascinantei FEMEI care a realizat PRIMUL ZBOR SOLO peste Atlantic!

Povestea fascinantei FEMEI care a realizat PRIMUL ZBOR SOLO peste Atlantic!

Zbor in jurul soarelui - o carte despre o doamna de legenda, care a stiut ce vrea de la viata Dupa succesul international al romanului Sotia din Paris, in care readuce la viata povestea de dragoste dintre Ernest Hemingway si Hadley Richardson, cuplu teribil al Parisului anilor '20, Paula McLain revine cu un nou roman, Zbor in jurul soarelui, dominat de o scriitura densa si un ritm intens, pe masura pasiunilor eroinei sale, Beryl Markham.

acum 66 luni (5 Jul 2016)

Zbor in jurul soarelui - o carte despre o doamna de legenda, care a stiut ce vrea de la viata

Dupa succesul international al romanului Sotia din Paris, in care readuce la viata povestea de dragoste dintre Ernest Hemingway si Hadley Richardson, cuplu teribil al Parisului anilor '20, Paula McLain revine cu un nou roman, Zbor in jurul soarelui, dominat de o scriitura densa si un ritm intens, pe masura pasiunilor eroinei sale, Beryl Markham. Accentul cade pe refacerea unui parcurs afectiv emotionant si, mai ales, a unui tragic triunghi amoros care a fost celebru in epoca, format din Beryl Markham, Denys Finch Hatton si cu baroneasa Karen Blixen, autoarea cartii Din inima Africii.

Antrenoarea de cai Beryl are doar cativa ani cand se muta la ferma din Kenya, iar la scurta vreme mama o paraseste. Singura sursa de informatii despre lume sunt bastinasii kip, care traiesc pe pamantul tatalui sau. Prima si cea mai importanta lectie deprinsa de Beryl tine de libertatea deplina, in armonie cu natura africana, pe care incepe s-o respecte si s-o pretuiasca. Meseria ei neobisnuita de antrenoare de cai de curse starneste rumoare, mariajele ratate si legaturile sale amoroase sunt vehement condamnate de cei din jur, astfel incat hotaraste sa-si urmeze visul si sa devina aviatoare. Humanitas Fiction, 2012), care ii aduce atat consacrarea nationala, cat si internationala, fiind tradus in peste treizeci si cinci de tari. In 2015 publica cel de-al treilea roman, Zbor in jurul soarelui (Circling the Sun), care este desemnat rapid bestseller de catre cotidianul New York Times si se afla in curs de ecranizare. Citeste si:

+Barbatul care s-a PLICTISIT de zeita Madalina GHENEA in numai 38 de ZILE.

+CAT COSTA TROFEELE obtinute de ANTENA 3 la New York Festivals World's Best ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro