Povestea din culorile lui Florin Marcu

Povestea din culorile lui Florin Marcu

Galeria Romana invita iubitorii de arta la deschiderea expozitiei de pictura: "Lumini si culori" a artistului Florin Marcu Autorul expozitiei "Lumini si culori" , artistul Florin Marcu , incearca prin mijloacele proprii picturii impartasirea cu privitorul a emotiei resimtite dintotdeauna in fata spectacolului naturii : un parc, o padure, un lac, o strada cu cativa copaci.

acum 35 luni (12 Jul 2016)

Galeria Romana invita iubitorii de arta la deschiderea expozitiei de pictura: "Lumini si culori" a artistului Florin Marcu

Autorul expozitiei "Lumini si culori" , artistul Florin Marcu , incearca prin mijloacele proprii picturii impartasirea cu privitorul a emotiei resimtite dintotdeauna in fata spectacolului naturii : un parc, o padure, un lac, o strada cu cativa copaci. Sunt "imagini" prietenoase, calde, care te imbie la o "calatorie" de relaxare printr-o lume linistita, clara, frumoasa.

Atras de operele maestrilor impresionismului, autorul acorda atentie jocurilor legate de oglindirea imaginilor in ape usor valurite, de modificarea culorilor in functie de umbra sau lumina, de gama nuantelor de verde a frunzisului sau incearca uneori sa redea ramurisuri complicate.

+Ridicarea in tron a noului

+Criminalul care si-a ucis familia s-a sinucis cu o supradoza de ... Citeste intreg articolul pe evz.ro